MČR v počítačových hrách letos v Brně nabídne více obsahu pro fanoušky

20.11.2021 \\ Premiéry/Pozvánky

Ačkoliv se online pauza vztáhla pouze na minulý ročník, všichni fanoušci a hráči českého esportu se už teď připravují na velké finále sezóny Vodafone Mistrovství ČR v počítačových hrách. Vrchol domácího snažení se tak po roční odmlce vrací do Brna, navíc i za přítomnosti živého obecenstva. Konkrétně se v listopadu odehrají finálové turnaje tria herních titulů z Vodafone MČR v počítačových hrách a Samsung MČR v mobilních hráchCounter-Strike: Global Offensive, Wild Rift a Brawl Stars.

Letošní ročník nabídne MČR se dvěma velkými stage a elektrizující atmosférou. Na programu bude turnaj v Counter-Strike: Global Offensive, kde se bude moci naplno poměřit celá domácí špička.

Druhé pódium se pro boje v rámci Samsung MČR v mobilních hrách otevře v pátek. Úvodní den mobilního dění bude ve znamení hledání nových šampionů v Brawl Stars, sobota a neděle poté bude patřit premiéře letošního hitu jménem Wild Rift. Ani jeden z těchto titulů v Brně ještě nikdy nebyl, o to speciálnější turnaje to budou!

Spolu s návratem diváků na tribuny letos MČR pojme tradiční expoziční část úplně jinak. K vidění bude méně stánků partnerů, ale zato pavilon doplní mnohem pestřejší doprovodný program. Prostory budou zaplněné aktivitami pro fanoušky zúčastněných týmů: potkat zde kromě hráčů budete moci influencery, streamery, cosplayery a spoustu jiných osobností, které na podobné akci nemůžou chybět.