Výživný krém proti stárnutí je tu!

13.11.2021 \\ Krása

Ruku na srdce. Už se vám také někdy stalo, že vám vaše ruce připadaly tak nehezké, že jste se je při cestě v MHD nebo třeba při psaní na klávesnici více či méně úspěšně snažili schovat před svým okolím?

Ať už je to kvůli náročné práci, vlivem počasí nebo třeba v poslední době častým používáním dezinfekce, pokožka ne vždy vypadá tak upraveně, jak bychom si přáli. Vedle toho ruce občas bolí a pálí, neboť kůže na nich je poškozená do hloubky. Všechny tyto vlivy pak společně přispívají k urychlení procesu stárnutí, o což nikdo z nás nestojí.

A navíc jsou to právě ruce, kdo je naší vizitkou a den co den je potřebujeme k práci, dotýkání se svých nejbližších nebo také třeba k psaní zpráv. Nezasloužily by se tedy trochu víc, než že je občas natřeme zbytkem krému, který nám na nich ulpí při mazání těla?

  • BAMBUCKÉ MÁSLO

Díky obsahu vitamínů A e E se postará o výživu a hydrataci pokožky a také v ní vlhkost uzamkne.

  • 3,5 % NIACINAMID

Je formou vitamínu B3, který pomáhá regenerovat poškozenou kůži.

  • EXTRAKT Z KOŘENE LÉKOŘICE

Je nabitý antioxidanty, díky kterým rozjasní pokožku, snižuje zánětlivé procesy na ní a zároveň sjednocuje její tón.

  • 99% PŘÍRODNÍ PRODUKT

My v Bloom & Blossom jsme přesvědčeni o tom, že ruce jsou hodny stejné pozornosti jako zbytek těla, vlasy nebo obličej! Proto představujeme hloubkově pečující a hydratační krém Hands Up, který pomáhá předcházet stárnutí tolik exponované pokožky na rukou.

Bloom & Blossom Hands Up

Jen hloubkově vyživená, hydratovaná a měkká pokožka může skutečně odolávat stárnutí. Pečující krém Bloom & Blossom Hands Up se postará o to, aby ta vaše byla přesně taková. Má totiž výjimečné složení, které je postavené na zvláčňujících účincích bambuckého másla, regeneračních vlastnostech niacinamidu a na rozjasňujících schopnostech extraktu z kořene lékořice. V neposlední řadě je pak třeba zmínit úžasnou vůni, kterou krém Bloom & Blossom Hands Up získal díky kombinaci výtažků z osvěžujícího bergamotu, hřejivého cedru a sladkého ylang ylang.

3,5 % NIACINAMID, známý také jako vitamín B3, je opravdová super-ingredience, neboť významně podporuje regeneraci pokožky, vyhlazuje jemné vrásky a zároveň sjednocuje tón pokožky. Zároveň obsahuje ceramidy a esenciální mastné kyseliny, jež pomáhají posilovat přirozenou ochrannou bariéru kůže a také ji chrání před poškozením UV zářením.

EXTRAKT Z KOŘENE LÉKOŘICE je silným antioxidantem, díky čemuž se postará o okamžité rozjasnění unavené pokožky na rukou. Krom toho lékořice snižuje zánětlivé procesy na pokožce a také sjednocuje její barvu.

BAMBUCKÉ MÁSLO – nejspíš neexistuje výživnější a víc hydratační přísada, než je právě bambucké máslo. Bez jeho obsahu se tudíž nemůže obejít žádný přípravek proti stárnutí pokožky, ten náš nevyjímaje. Právě díky němu totiž zůstávají ruce i dlouho po použití krému vyživené, hydratované a na dotek hladké.

Zastavte se na minutku

Každý, kdo zná Bloom & Blossom, ví, že jsme velkými zastánci péče o sebe. Rádi každého povzbuzujeme, aby si našel chvilku a investoval čas do péče o pokožku i další části svého těla, ruce nevyjímaje. Jsme přesvědčeni o tom, že nikdy není pozdě začít a každá minuta, kterou si nyní věnujeme, se nám v budoucnu vrátí.

Takže neváhejte a po každém umytí, večer u televize nebo zkrátka kdykoli máte pár minut, vzpomeňte si na své ruce a dopřejte jim masáž krémem Bloom & Blossom Hands Up.

Bloom & Blossom Hands Up, krém proti stárnutí rukou, 50 ml: 560 Kč.

K dostání na: www.madeformoms.cz

Fotogalerie