Zachovejte svou pleť stále mladou s pomocí kolagenu

26.10.2021 \\ Krása

Proč naše pleť mění strukturu a vzhled a jak jí pomoct? Objevte skutečnou sílu kolagenu!

Naše tělo přirozeně produkuje složky, které mu pomáhají udržet pružnost v kůži a mladistvý vzhled. Velký podíl na tom má právě kolagen, ale tato produkce s věkem postupně klesá. Z toho důvodu mnozí používají doplňky kolagenu jako součást kosmetické péče proti stárnutí.

Kolagen je nezbytně nutný pro zachování zdravé pokožky. Z dlouhodobého hlediska vezměte na vědomí, že ultrafialové záření, které se dostává hluboko až do vrstvy zvané dermis, rozkládá kolagen v kůži. Doporučujeme proto používat opalovací krém i ve dnech, kdy není zrovna třicet stupňů nad nulou, ale sluníčko stále působí. K tomu, aby se kolagenová vlákna předčasně nepoškozovala, je skutečně důležité myslet i na životosprávu a nepodceňovat potraviny s vysokým obsahem antioxidantů, jako je ovoce a zelenina.

Co se týče kolagenu, jakožto protein přirozeně produkovaný v těle, je také oblíbeným doplňkem a složkou kosmetických produktů. Je to totiž právě kolagen, který pomáhá pleti, aby byla vypnutá, pružná a budila dojem mladistvého vzhledu. Tento protein slouží jako jeden z hlavních stavebních kamenů pro vaše kosti, kůži, vlasy, svaly, šlachy a vazy.

Klíčovou složkou pro péči o zralejší pleť je tedy kolagen. Revoluční receptura bioten MULTICOLLAGEN koncentrovaného séra proti vráskám proto obsahuje COLLAGEN RESTORER, aktivní přírodní kolagen získávaný šetrnou extrakcí z mořských řas, který pomáhá obnovit zásoby kolagenu v pleti. Dále kyselinu hyaluronovou s nízkou molekulární hmotností, aby pronikla do nejhlubších vrstev pokožky a přírodní mandlový olej se složkou H20 Intense, která působí jako hydratační rezerva i jako ochranný film proti ztrátě vlhkosti na povrchu pleti.

Bioten MULTI-COLLAGEN koncentrované sérum proti vráskám

S koncentrovaným sérem 97 % surovinami přírodního původu na vrásky od značky bioten odhalíte svou krásu díky síle přírody. Aktivní složka v séru proti stárnutí, COLLAGEN RESTORER, aktivuje 3 typy pleti vlastního kolagenu, a poskytuje tak ohromující výsledky v boji proti vráskám. Stačí použít 3-4 kapky každé ráno a večer na důkladně vyčištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu a jemně vmasírovat krouživými pohyby. Poté můžete nanést také noční krém s obsahem kolagenu značky bioten a ráno na očištěnou pleť aplikovat denní krém Multicollagen.

Cena: 229,90 Kč / 30 ml