Backi Adventure je rodina horalů a pejskařů, která nabízí vyzkoušené overlandy

24.10.2021 \\ Tech/Auto/Moto

Entusiasmus, dobrodružství a vášeň. To vše je cítit na stánku české firmy BACKI ADVENTURE. Mladý pár z Orlických hor si nejprve několik let zkoušel aktivní kempování a dnes dodává terénní overlandy, tedy nástavby na pick-up a karavany turecké značky Crawler a veškeré stylové příslušenství stejným nadšencům.

„Od čtvrtka jsme se nezastavili. Zájem je extrémní, je to i proto, že lidé overlandy neznají, je to pro ně něco nového,“ říká Robin Jiras a jeho partnerka Sandra Musilová s úsměvem prozrazuje: „Název BACKI je zkratkou jmen našeho prvorozeného syna a našich dvou psů.“

Vystavené overlandy a karavany jsou v „sexy“ černém designu, skvěle a prakticky vybavené, odolné do terénu a hlavně se dobře udržují, což ocení milovníci psů a také rodiny s dětmi. Karavan vážící cca 900 kg má přitom zabudovanou koupelnu s WC a sprchou, oboustranně otevírací ledničku, zatahovací žaluzie a nabízí dvě pohodlná místa k ležení v přízemí plus další dvě v patře díky sklopné posteli. „Je malý a mobilní a přesto má veškeré zázemí i pro rodiny s dětmi. I když je škaredé počasí, můžete díky vytápění trávit čas uvnitř.“ Díky nízké hmotnosti můžete karavan táhnout v podstatě jakýmkoli autem. Milovníci offroadů a overlandů zase ocení perfektně prostornou nástavbu na pick-up, která je velmi jednoduše demontovatelná pomocí 4 výsuvných noh. Bydlík tak necháte na místě a můžete cestovat křížem krážem, cestou necestou.

Kdo jste Backi Adventure nestihli na jejich expozici v Brně, kde měli premiéru, navštivte jejich showroom. Je stylový, jak jinak a najdete jej v opravené stodole ve Výprachticích v Orlických horách.

Fotogalerie