Levandulové údolí: Prvorepubliková cukrárna či raději Playmobil Haloween?

25.10.2021 \\ Tip na výlet

Druhá úroda BIO Levandule Chodouňské a nádherné barvy podzimu přímo vybízejí k návštěvě Levandulového údolí v Chodouni ve středních Čechách. Projděte se po vápencových mořích, vychutnávejte si atmosféru čisté přírody v brdských lesích, relaxujte, bavte se a vychutnávejte si dobroty, které pro vás připravil tým Levandulového údolí. Vstup do areálu je zdarma.

Čtvrtek 28. října – Prvorepubliková cukrárna

10:00 – 17:00

Zakuste atmosféru první republiky, která se tentokrát představí ve formě dobrot pečených s láskou a radostí. Vyzkoušejte pokrmy podle receptů prvorepublikových osobností, jako byl prezident T. G. Masaryk či hvězdy filmového plátna Adina Mandlová či Lída Baarová. Cukroví, dortíky, koláčky, tradiční buchty z pece, tažený štrúdl, vídeňský pohár nebo bramborové a škvarkové lahůdky připravované na sádle. Těšit se můžete na speciální bio čaje a drinky z organických čajových lístků a bylin. K dispozici bude také speciální aroma místnost pro hodinku ničím nerušené aroma terapie.

Sobota 30. října – Playmobil Halloween v Levandulovém údolí

10:00 – 18:00

V rámci rodinného dne s Playmobil ČR se v prostředí vápencových moří u bio levandulových polí můžete těšit na Playmobil hernu v hale i pod širým nebem, hádanky a kvízy na strašidelné stezce, hru Duše a dušičky pro děti i dospělé, levandulové dílny a farmičku pro děti, výrobu masek nebo workshopy pro dospělé. Pokud vám při celodenní zábavě vyhládne, spolehnout se můžete na výtečné speciality z prutu i grilu. K dispozici je i bio prodejna se zdravou výživou.

Těšíme se na vás.

Podrobnosti o programu a nabídce unikátních BIO produktů Levandulového údolí najdete na www.levanduloveudoli.cz, na FCB a IG.