Svrchníky ve stylu košile jsou hitem i letošního podzimu

24.10.2021 \\ Fashion

S trendem košilových bund jste se mohli seznámit už loni na podzim. Svrchníky ve stylu košile se staly tak oblíbenými, že je letos najdete napříč kolekcemi různých značek. Líbí se vám a přemýšlíte, jak tento podzimní kousek nosit?

Košilový svrchník, neboli shacket, je vlastně kabát ve střihu košile. Nejčastěji se můžete setkat s oversize modely z pevnější hřejivé tkaniny, nebo se zateplenými prošívanými kousky. Barvám dominují převážně neutrální a zemité odstíny, ale také pastelové a typicky podzimní tóny. Hitem jsou jak kostkované, tak minimalistické jednobarevné modely.

Chtěli byste si košilový svršek pořídit, jenže nevíte, co si k němu obléct? Nejlépe si rozumí s ležérním a sportovním stylem oblékání, fantazii při kombinování se meze nekladou.

Zamilovali jste si módní úpletové komplety? Přehoďte si přes ně košilovou bundu, obujte pohodlnou Chelsea obuv nebo nízké šněrovací kozačky a stylový podzimní outfit je na světě!  Šmrncovně vypadá také kombinace košilové bundy a mikinových nebo koženkových šatů, pod které si vezmete teplejší punčochy, případně úzké legíny.

I obyčejná ležérní klasika v podobě džínů a mikiny, zkombinovaná se zajímavým košilovým svrškem a chunky obuví, nabyde úplně nový rozměr. Pokud vám nechybí odvaha, zkuste svůj outfit poskládat z kousků tón v tónu.

Otevřete svůj šatník podzimním trendům a doplňte ho o shacket.