Značka VIDDA FASHION & LIVING CONCEPT STORE uvedla skvělou módní přehlídku

10.10.2021 \\ Fashion

Setkání podnikatelské základny z Prahy 1 se konalo po dlouhé době v září 2021 pod taktovkou Hospodářské komory Prahy 1, jehož partnerem byla společnost Business & Professional Women CR. V rámci bohatého programu uvedla VIDDA FASHION & LIVING CONCEPT STORE jedinečnou módní přehlídku butiku který v Praze založila Hana Zouvalová. Její jedinečný koncept store zahrnuje nejkvalitnější zahraniční i české návrháře. Ve velkolepých prostorách Národního muzea představil butik hostům modely čtyř vybraných módních návrhářek, které tvoří jeho podstatnou součást.

Značka Talabaya umožnila nahlédnout na své elegantní modely, jež podtrhují ženské tvary a oplývají ležérností, čistými liniemi a nádechem orientu. Návrhářka Mirka Talavašková, která se v rámci své práce dostala až na Blízký východ, se při tvorbě snaží o co největší variabilitu – tak, aby šaty mohly nosit nejen Evropanky, ale i Arabky či muslimky.

O něco extravagantnější, avšak přesto velmi elegantní, byly modely české návrhářky Natalie Dufkové a Věry Linhartové. Jejich značka NANICHE vyrábí především udržitelnou módu s důrazem na lokálnost materiálů a precizní zpracování. Kolekce HER, kterou na přehlídce představila, reflektuje formování ženské identity v dnešním světě a díky české krajce od firmy Topak dodává modelům neuvěřitelnou krásu a křehkost.

Návrhářka Lenka Mulabegovič MgA se svou značkou Mi fashion label představila hostům experimentální zpracování oděvů s prvky „vysoké krejčoviny“. Uvedené modely z kolekce FOLKSY byly inspirovány lidovou kulturou, tradicemi a řemeslem; důležitou součástí je však i důraz na ekologii, etiku a recyklaci.

Jako poslední byly na přehlídce uvedeny modely značky MOELA od návrhářky Ivany Kuráňové. Ta vytváří originální a udržitelnou módu pro všechny příležitosti a pro ženy všech věkových kategorií. Modely z představené kolekce SUNSET byly inspirovány večerní oblohou a hostům přinesly nejen úchvatnou podívanou plnou barev, ale i pohled na praktické oblečení, které může žena nosit v každodenním životě.

Uvedené návrhářky a jejich nové módní kolekce podzim-zima 2021 můžete najít v butiku VIDDA FASHION v Praze.  

Fotogalerie