v nejvyšším patře pražské Kotvy bylo slavnostně otevřené studiu clever fit

04.10.2021 \\ Magazín

S řečeným souhlasil i Karel Jarušek, manažer poboček clever fit pro Českou republiku, který na oba v podobném duchu navázal. „Když jsme se ucházeli o clever fit, brali jsme jej jako záruku moderního přístupu k fitness. Vše, na čem identita řetězce stojí, jsme se snažili co nejvěrněji aplikovat i v Česku. Teď už je na každém zákazníkovi, aby posoudil, jak se nám to povedlo,“ říká. Síť clever fit v Česku se přitom podle něj bude ještě rozrůstat. Do konce roku 2021 je totiž naplánováno otevření poboček na Černém Mostě, Kladně a v Ostravě.

Clever fit chce být vysoce moderním fitness centrem pro 21. století. Základem identity řetězce je integrující přístup, kterým cílí na všechny sociální třídy i generace. Tomu je podřízen výběr služeb, cvičebních plánů i samotného sportovního náčiní. Centrální vedení udržuje úzké kontakty s předními výrobci a dodavateli moderního fitness vybavení, díky čemuž je firma schopna nadále růst a expandovat i za hranice domácího Německa.

Jde o jeden z vůbec nejrychleji rostoucích fitness řetězců v Evropě. V současnosti se už blíží pokoření magického milníku 1000 provozoven v různých evropských zemích. Jen za posledních 13 let bylo založeno více než 500 poboček, a mateřská společnost odhaduje, že jich každoročně přibude v průměru dalších 60. 

Fotogalerie