Nadčasové, univerzální a nesmírně pohodlné modely v novém neotřelém stylu.

03.10.2021 \\ Fashion

Obuv typu Chelsea, neboli tzv. Chelsea boots či perka, patří ke každoročním módním trendům. Letošní modely se od těch z předešlých let liší především vyšší holení. Midi délka si prostě získala srdce nejen módních návrhářů, ale také návrhářů obuvi. Stylové modely obuvi Chelsea (nejen s midi holení) najdete i v nové podzimní kolekci Deichmann.

Ať už sáhnete po ležérnějším, nebo elegantně minimalistickém kousku, tato klasika získává díky prodloužené holeni nový rozměr. Jako bonus vám hezky zeštíhlí a opticky prodlouží nohy. Pokud chcete jít s dobou, vsaďte letos na modely s pevnými robustními podešvemi.

Kromě midi Chelsea boots zůstávají i nadále v módě kratší varianty v délce po kotníky. Osvěžte svůj ležérní look pohodlnými a atraktivními modely z kolekce Deichmann. Najdete v ní jak kousky v zemitých podzimních tónech, tak černou klasiku ozvláštněnou poutavými kovovými detaily či efektními přezkami.

Potrpíte si na kvalitní obuv, která vám v botníku vydrží několik sezon? V tom případě volte koženou Chelsea obuv z řady 5th Avenue a užívejte si komfort, který vám přináší!