Levandulové údolí opět kvete, přesvědčit se můžete 28. září ve Svatováclavské cukrárně

26.09.2021 \\ Tip na výlet

Levandulová bio pole v Levandulovém údolí v Chodouni rozkvetla letos už podruhé, a tak mohou poskytnout příjemnou atmosféru i pro oslavu svátku patrona naší země, svatého Václava. Pro návštěvníky bude připravena Svatováclavská cukrárna. Těšit se můžete na výtečné buchty, koláče, netradiční levandulové dezerty, levandulový svařák, speciální čaje a drinky z organických čajových lístků. Ochutnat můžete také úrodu z našich bio polí a zahrad. Levandulové údolí se tak opět stane ideálním místem pro rodinná a přátelská setkání, výlety nebo procházky po vápencových mořích u bio levandulových polí. Na filmové stezce na vás čeká zábava s báječnými muži s klikou. Jednotlivci i týmy si mohou vyzkoušet své znalosti pohádek nebo pokladů světové kinematografie bez „googlování“. Relaxovat lze také u pohodové hudby nebo čajových dílen. Na viděnou se těší tým Levandulového údolí!

Levandulové údolí zahájilo celoroční provoz

Levandulové údolí zahajuje celoroční víkendový provoz se zajímavými programy pro celou rodinu. Stačí přijet a třeba si dát skvělou snídani, oběd či večeři z produktů z volných chovů, zahrad i farem kolem nás i našich vlastních. Můžete se poradit s terapeuty, zahrát si na stezkách pro dospělé, projít se mezi bio levandulovými poli, po vápencových mořích nebo v bio sadu. Nebo si stačí jen objednat v naší restauraci levandulové mojito, levandulové prosecco, teplý čaj či skvělou kávu  - ať už levandulovou, nebo tu z pražírny.

Podrobnosti o programu a nabídce unikátních BIO produktů Levandulového údolí najdete na www.levanduloveudoli.cz, na FCB a IG.

Credit: Levandulové údolí

Fotogalerie