Guzzini: Kvalitní a udržitelný italský design pro vaši kuchyni

22.09.2021 \\ Design/Domov

Dnes už nerozhoduje jen design, ale především kvalitní zpracování a šetrnost vůči životnímu prostředí. Jsou to aspekty, které toužíme nalézt ve výrobcích, jimiž se obklopujeme ve svém domově. Italská firma Guzzini je má všechny, a navíc bezmála stoletou tradici a pověst věhlasné designérské špičky. Praktické kuchyňské doplňky pro stolování, skladování potravin či přípravu kávy se prodávají v 85 zemích po celém světě a nyní je do své výbavy můžete přidat i vy.

V současné době jsou in takové, které nezatěžují životní prostřední. Značka si své dobré jméno získala i využitím ekologických materiálů – skla, porcelánu, dřeva, ale i recyklovaných plastů, které jsou zdravotně nezávadné (BPA FREE) a vhodné do mikrovlnky a ve většině případů i myčky nádobí.

Výrobky Guzzini se pyšní řadou designérských ocenění, jako je Red dot design či Good design. Elegantní vzhled je ztělesněním půvabné italské krajiny, jež je také rodištěm samotné značky. Kromě designových sklenic, hrníčků, džbánů, karaf, podnosů či láhví na vodu objevíte v nabídce i praktické boxy na skladování jídla a termonádoby, díky nimž si můžete své oblíbené pokrmy zabalit na cestu. Na své si také přijdou milovníci kávy, kteří si zamilují kvalitní italské kávovary a další doplňky pro přípravu tohoto lahodného nápoje.

Více informací naleznete zde: www.ingazrosler.cz

Fotogalerie