Centrum Markin pro vaši krásu i zdraví

21.09.2021 \\ Zdraví

V životě každého z nás jsou nejdůležitější dva aspekty. V první řadě je to zdraví, díky němuž můžeme své dny prožívat naplno a bez zábran; tím druhým je pak vzhled, který nám přináší zdravé sebevědomí. V dnešní době, kdy na nás ze všech stran útočí stres a negativní faktory ovlivňující naše tělo, je potřeba, abychom se na své zdraví i psychickou pohodu opravdu důkladně zaměřili. A dobrá zpráva je, že na to nemusíme být sami. 

Pro každého, komu na svém zdraví i kráse záleží, je tu medicínské a estetické centrum Markin, které právě nabírá nové klienty. Tým profesionálních lékařů, v čele se zkušenou MUDr. Halynou Markin, vám pomůže se širokou škálou zdravotních i estetických problémů.

Pro ženu v každém věku jsou stěžejními obory gynekologie, porodnictví a estetická medicína či estetická gynekologie. Právě problémy v oblasti intimních partií jsou zdrojem nepohodlí, ale i studu a nízkého sebevědomí. Invazivní i neinvazivní zákroky, mezi něž patří například posílení poševního vchodu, asymetrie velkých pysků či zvětšení klitorisu, pomohou zkvalitnit každodenní život.

Centrum, je jako jedno z mála v České republice vybaveno špičkovým CO2 frakčním laserem, s jehož pomocí lze provádět přesné, šetrné a zároveň maximálně efektivní zákroky. Ať už jde o estetické úpravy v oblasti obličeje nebo řešení gynekologických problémů, zákrok je bezbolestný a tím pádem vhodný i pro citlivější osoby.

Centrum se zabývá také všeobecnou lékařskou prevencí, jež je klíčem k pevnému zdraví. V rámci pravidelné lékařské péče nabízí možnost vyšetření diagnostickým ultrazvukem – efektivní a neinvazivní zobrazovací metodu, která pacienta oproti CT, rentgenu či magnetické rezonanci nevystavuje žádnému škodlivému záření. Používá se v rámci prenatálního screeningu či sonografického vyšetření břicha, měkkých tkání, prsů či cév.