Zdravá a rychlá svačina plná vitaminů a vlákniny je sázkou na jistotu!

19.09.2021 \\ Produkty

Podzim je tu a s ním i klasická podzimní únava. Jak na ni? Kvalitní spánek, zdravý životní styl, pravidelný pohyb a pestrá strava bohatá na vitaminy a minerály jsou absolutní základ. Každodenní shon a boj s časem jsou však proti nám, proto je důležité vybrat si ty správné pomocníky a k nim rozhodně patří nové zeleninové kapsičky Relax PYRÉ s ČERVENOU ŘEPOU, jablkem a jahodami. Tato zdravá, chutná svačina s vysokým obsahem vlákniny a vitaminů, je přesně tím parťákem, na kterého je spoleh za všech okolností – je po ruce vždy, když ho potřebujete, vejde se do kabelky, nepřekáží na pracovním stole a v tašce do fitka nebo na jógu rozhodně nesmí chybět. Díky praktickému balení nehrozí nepříjemná nehoda, nenajdete v něm přidaný cukr ani lepek, ale hlavně – je „ready to eat“. Kdykoli a kdekoli.

Červená řepa je často řazena k tzv. superpotravinám – má celou řadu léčivých účinků, povzbuzuje činnost žaludku a střev, brání rozvoji kornatění tepen, aktivuje tvorbu červených krvinek a má pozitivní vliv na nervovou činnost. Obsahuje sodík, draslík, železo, vápník a hořčík, je bohatá na vitamin C, D a vitaminy skupiny B. Výčet důvodů, proč je konzumace řepy důležitá a zdraví prospěšná, by mohl být velmi dlouhý. Vedle jejích blahodárných účinků pro náš organismus a na podporu imunity je stejně důležité zmínit i její lahodnou chuť. Způsobů zpracování řepy je celá řada, jí se syrová, vařená i pečená, vše záleží na receptu, ale především vaší fantazii.

Pokud ovšem nemáte čas na přípravu vašeho oblíbeného receptu, pak se rozhodně vyplatí sáhnout po novém Relax zeleninovém PYRÉ – na svěží kombinaci červené řepy s jablky a jahodami si zaručeně pochutnáte, zároveň je vhodným zdrojem vlákniny důležité pro trávení, navození pocitu sytosti, ale také pro vstřebávání tuků, sacharidů a cholesterolu, což má
na lidský organizmus taktéž velmi pozitivní vliv. V této dobrotě nenajdete žádný přidaný cukr, pouze ten, který zelenina a ovoce přirozeně obsahují. Kapsička je zkrátka nabitá ovocem a zeleninou a jejich přírodní silou, takže dodáte tělu novou energii, prospějete vašemu zdraví a smlsnete si bez výčitek.

Relax PYRÉ (100 g), doporučená cena 12,90 Kč

 „RELAX – Miluj život“

Pro více informací, zdravé inspirace i osvěžujících receptů, navštivte

https://www.relax.cz/

nebo se staňte fanoušky na

https://www.facebook.com/RelaxDrinkCzSk/

Fotogalerie