Revoluční Dyson V15 Detect musíte mít!

18.09.2021 \\ Design/Domov

Pokrok nezastavíme a ten, který nám přináší technologie zjednodušují život, tak přesně ty opravdu milujeme. Nejnovější přírůstek, který posílí úklidovou výzbroj v rodině akumulátorových tyčových vysavačů Dyson je přímo převratnou novinkou v boji s neviditelným prachem!

Moderní Laser, piezoelektrický senzor, akustické upozornění při detekci nečistot, akumulátor nejnovější generace, pětistupňová filtrace... Díky těmto zbraním nemá prach ve vaší domácnosti šanci zvítězit – a to ani ten, který nelze pouhým okem postřehnout! Revoluční vysavač Dyson V15 Detect vyvíjel tým 370 inženýrů po celém světě. Společně vytvořili přístroj, který se může směle zapsat do historie domácích spotřebičů.

Laser odhalí každé smítko!

Příběh převratného vysavače se začal psát v domácnosti jednoho z inženýrů společnosti Dyson. Vědec si všiml, že v určitém úhlu ozáří sluneční paprsky prach na podlaze tak, že jsou vidět i ty nejmenší prachové částice. Vývojáři se ovšem nespokojili s obyčejnou LED diodou, ale přišli s myšlenkou zabudovat přímo do nástavce vysavače laser...Naše nejnovější vysavače využívají k odhalení skrytého prachu upravenou laserovou technologii, která integruje diodový laser do hlavy vysavače. Je umístěn v úhlu 1,5 stupně, 7,3 mm nad zemí, aby vytvořil co nejlepší kontrast mezi prachem a podlahou. Myslíme si však, že detekce nestačí. Proto zároveň dokážeme částice pečlivě 15000krát za sekundu změřit a spočítat pomocí akustického piezoelektrického snímače, který převádí vibrace na elektrické signály a přesně zobrazuje velikost a počet částic na LCD displeji v zadní části vysavače. Dyson V15 Detect je výkonný a inteligentní zároveň, což poskytuje maximální jistotu a vědecký důkaz o hygienické a čistší domácnosti,“ říká James Dyson, hlavní inženýr a zakladatel společnosti, která nese jeho jméno. Díky přesně nakloněnému zelenému paprsku laseru dokáže vysavač detekovat nečistoty o velikosti pouhých 10 mikronů.

Rekordně silný tah a výdrž až dvě hodiny!

Tyčové akumulátorové vysavače jsou skvělými a praktickými pomocníky – díky absenci šňůry s nimi totiž můžete jednoduše manipulovat a vysávat s nimi nejen na podlahy, ale využívat je i pro čištění všech koutů domácnosti, včetně těch špatně přístupných. Navíc odpadají starosti s neustálým zapojováním do zásuvky, vyndáváním a uklízením přístroje, jelikož jej máte stále po ruce. Proto není problém likvidovat nečistoty každý den a udržovat domácnost trvale čistou. Lidé se však často obávají, že bezdrátové vysavače nemají tak vysoký výkon a navíc nevydrží dlouho v chodu. To ovšem u Dyson V15 Detect neplatí. Motor Dyson Hyperdymium generuje až 125 tisíc otáček za minutu a vytváří sací výkon až 230 air wattů, což je o úctyhodných 24 % více než u jeho předchůdce. Dlouhou výdrž zajišťuje sedmičlánkový akumulátor nejnovější generace, který dokáže vysavač udržet v konstantním výkonu po dobu až 60 minut. V případě potřeby lze baterii snadno vyměnit stisknutím tlačítka. Stačí dokoupit druhý kus a můžete vysávat až dvě hodiny!

Dýchejte čistší vzduch!

Dyson V15 Detect je ideálním řešením i pro alergiky: pětistupňový filtrační systém s kvalitním utěsněním v sobě uzamkne 99,99 % částic od velikosti 0,3 mikronu, takže při úklidu vysavač vyfukuje pouze čistý vzduch bez alergenů. Navíc má Dyson V15 Detect další chytrou „vychytávku“, která vám ušetří čas a energii: unikátní technologii proti zamotání vlasů, díky níž se už nemusíte zabývat otravným odstraňováním vlasů a zvířecích chlupů z kartáčové tyče. Nová čisticí hlava Dyson V15 Detect High Torque s vysokým točivým momentem má kuželovitý kartáčový šroub, který vlasy spirálovitě odstraňuje a rovnou umisťuje do sběrného koše. Za pozornost stojí i další příslušenství, například štěrbinová hubice s LED přisvícením, s níž budete mít přehled o nečistotách i v temných koutech a úzkých prostorách, kde je nedostatek světla.

Fotogalerie