Pity má konečně svého Koolmana…

16.09.2021 \\ Magazín

Petr Krejczy alias Pity je vyhledávaný odborník na péči o pleť. Jeho číslo má v telefonu nejedna známá osobnost, které na jeho ruce a přístup nedá dopustit. Poslední tři roky se intenzivně věnoval novému projektu, kterým je pánská kosmetická řada, kterou pojmenoval „Koolman“.

Neodradila  ho ani nezbytná byrokracie, která souvisela s důkladnou kontrolou přípravků určených na trh. A proč se rozhodl pro pánskou řadu? „Mezi mými klienty začínají převažovat muži. Proto jsem si pro ně vymyslel tuto kosmetickou řadu, která obsahuje všechno, co chlapi potřebují. Od přípravků na intimní hygienu, oční gel, až celodenní hydratační krém. Muži už nemusí rozlišovat denní a noční,“ vysvětlil Pity, proč upřednostnil kosmetiku pro pány.

Kmotry Koolmana byli pánové, kteří o sebe opravdu dbají a gentlemanství jim rozhodně není cizí. Vše nejlepší na cestě trhem nové kosmetické řadě popřál moderátor, lektor a kouč Karel Voříšek, velmi žádaný zpěvák Peter Pecha, herec, nechyběl ani dabér a moderátor Jiří Krampol, pozvání přijal také čerstvý Muž roku 2021 Lukáš Vyšehrad. Dámy a spokojené klientky čestně reprezentovala skvěle vypadající Regina Rázlová a vždy vtipná Zuzana Bubílková. Vše, co bylo důležité říct řekla Miluška Bittnerová, která křtem provázela a samozřejmě byla (jako vždy) vtipná.

Fotogalerie