Pomáhejte s medvědem!

13.09.2021 \\ Tip na výlet

Ve čtvrtek 16. září startuje už posedmé sportovní charitativní akce Hýbejte se s TERIBEAREM aneb prima den s medvědem powered by ŠKODA AUTO, Nadace Terezy Maxové dětem, která je určená všem, kdo chtějí pohybem podpořit dobrou věc a pomoct opuštěným a ohroženým dětem. Letos se kilometry pomocí sbírají nejen chůzí a během, ale nově i na kole či elektrokole. Ani v roce 2021 nenajdete TERIBEARA na jednom konkrétním místě.

Díky nové technologické podobě happeningu si můžete užívat pohyb a pomáhat odkudkoliv - stačí si stáhnout partnerskou běžeckou aplikaci Strava a od 2.8. se za 200 korun zaregistrovat na stránkách akce www.teribear.cz. (Poplatek je vybírán formou veřejné sbírky a slouží k pomoci dětem a podpoře činnosti nadace). Vzhledem k rozšíření sportovní kategorie o cyklisty je novou měrnou jednotku -  TERIMETR. 1 TERIMETR se rovná 1 km absolvovanému chůzí či během anebo 5 km absolvovaným na kole. Za každý zaznamenaný TERIMETR věnují partneři akce 20 Kč na vámi zvolený příběh pomoci.

Všechny zdolané TERIMETRY se přenesou do výsledkové listiny podobně jako v předchozích ročnících. Více informací na www.teribear.cz