Levandulové údolí v Chodouni hledá dobrovolníky na sázení BIO levandule

09.09.2021 \\ Tip na výlet

O víkendu 11. a 12. září vždy od 10:00 do 18:00 plánuje Levandulové údolí zasadit 10 000 nových levandulových sazenic, a tak hledá cca 50 dobrovolníků, kteří se sázením BIO Levandule Chodouňské pomohou. Na pomocníky kromě přírodní aromaterapie v levandulovém poli čeká také skvělé "orientální menu" a dostatek tekutin. V tomto termínu bude zároveň v údolí probíhat "Víkend v rytmu Orientu", a tak jsou dobrovolníci srdečně zváni i na večerní show s Janou Bagarovou Jayanti, kde se jistě pobaví a inspirují orientálním tancem.

Pomozte nám zasadit další BIO bylinky, abychom pro vás i nadále mohli vyrábět skvělé čaje, koření a vařit pro vás celý rok v Levandulovém údolí samé výtečné a zdraví prospěšné pochutiny.

Doporučujeme pohodlné oblečení a pevnou obuv. Děkujeme předem všem, kteří nám pomohou!

Levandulové údolí zahajuje celoroční provoz

Jsme pyšní a šťastní, že se vám u nás líbí, chutná vám, a proto se ptáte, co chystáme do konce roku. Jsme vděční, že se stále vracíte a je vám u nás krásně a mile, jak nám říkáte. A máme stále chuť a radost objevovat pro vás nové možnosti pomoci vaší mysli, imunitě i zažívání prostřednictvím darů čisté přírody.

Levandulové údolí v zahajuje celoroční víkendový provoz! V září na vás čeká třeba víkend v rytmu orientu, levandulové vinobraní, detoxikace a imunita nebo léčba tancem. Těšíme se na vás v Levandulovém údolí každý víkend, svátek i o prázdninách po celý rok od 10:00 do 18:00. Pro bližší informace sledujte náš web www.levanduloveudoli.cz, FCB nebo IG.

Na žádné naše víkendy není třeba se objednávat. Jde nám o pohlazení na duši, pozvednutí nálady, potlačení smutku, úzkosti a depresí, pomoc s náladou či starostmi a pocitem, že žijete v bláznivé a divné době. Stačí přijet a třeba si dát skvělou snídani, oběd či večeři z produktů z volných chovů, zahrad i farem kolem nás i našich vlastních. Můžete se poradit s našimi terapeuty, zahrát si na našich stezkách pro dospělé, projít se mezi BIO levandulovými poli, po vápencových mořích nebo v našem BIO sadu. Nebo si stačí jen objednat v naší restauraci levandulové mojito, levandulové prosecco, teplý BIO čaj či skvělou kávu  - ať už levandulovou, nebo tu z pražírny.

Podrobnosti o programu a nabídce unikátních BIO produktů Levandulového údolí najdete na www.levanduloveudoli.cz, na FCB a IG.