Pusťte do svého života pestrobarevné Motýly

07.09.2021 \\ Alko/Nealko

Nástup babího léta přírodu rozzáří rozmanitou paletou barev a měkké sluneční paprsky přímo vybízejí k tomu strávit příjemné odpoledne venku. Pozvěte přátele na piknik, připravte si s kamarádkou sladké pohoštění na terase anebo si dopřejte čas jen pro sebe a začtěte se do knihy, na kterou se už delší dobu těšíte. Každý z těchto výjimečných okamžiků si žádá přípitek s motýlem ve znaku. Motýl s velkým „M“ dodá těmto krásným chvílím tu správnou bezstarostnou atmosféru.

Zelená pro piknik v přírodě
Zelená je barvou přírody, rovnováhy a relaxace. Nejen, že zklidňuje nervy a dodává nám novou energii, ale také zvyšuje chuť k jídlu. Je proto ideální volbou pro piknik v trávě. Zavolejte přátelům, sbalte deku, lahev zeleného Motýla a košík plný dobrot a vyrazte si užít poslední letní dny do parku. Krásné odpoledne plné smíchu, dobrého jídla a pití může začít.
Motýl Veltlínské zelené, k dostání v maloobchodní síti.
doporučená cena 99 Kč

Modrá pro pohodu s knížkou
Modrá barva přináší klid a mír, nastoluje pocit harmonie a posiluje životní sílu. Pokud jste se právě vrátili z výletu a netoužíte po ničem jiném než po příjemném relaxu, máme pro vás tip. Pusťte si známé songy, nebo se začtěte do oblíbené knížky a k tomu si otevřete lahev modrého Motýla. Dopřejte si zasloužený odpočinek, kdy se soustředíte jen na přítomnost a užíváte si čas tady a teď.
Motýl Rosé, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Růžová pro setkání s kamarádkou
Růžová je symbolem něhy, spokojenosti a lásky. Značí také soudržnost vztahů a pospolitost. To platí nejen pro partnery, ale také třeba pro vztah s kamarádkou. Máloco nás dokáže zbavit negativních myšlenek a emocí tak účinně, jako hodiny proklábosené s nejlepší kamarádkou. Pozvěte svou přítelkyni na zákusek a skleničku růžového Motýla a nechte konverzaci volně plynout.
Motýl Muskat Ottonel, k dostání v maloobchodní síti.
doporučená cena 99 Kč

Fotogalerie