Snídaně dělá den!

05.09.2021 \\ Produkty

A je tu zase pravidelný režim, který nám diktují především vzdělávací instituce našich dětí.  Každý z nás to určitě zná, a proto také dobře ví, jak si start do nového dne zpříjemnit. Povinnostem neutečeme, ale na tu pravou pozitivní vlnu nás může naladit poctivá snídaně. Všichni so to chceme zjednodušit a je dobré si vybrat správné pomocníky. Ty od Potten & Pannen – Staněk jsou spolehlivé. A ještě nám rána mohou udělat o něco krásnější!

Forma na pečení chleba v troubě Emile Henry

Cítíte tu vůni domácího chleba? S formou na pečení Emile Henry bude příprava křupavého bochníku hračka! Tvar vychází z podoby tradiční klenuté pece, která v kombinaci s odolnou keramikou zajistí ideální vlhkost a stálou teplotu po celou dobu pečení. Díky tomu bude mít váš malý kynutý zázrak křupavou kůrku na povrchu a neodolatelnou chuť uvnitř. Designovou vychytávku v granátovém odstínu až z francouzského Burgundska pořídíte za 2 420 Kč.

Med z Andalusie

Na palačinky, do čaje nebo jen tak na chleba s máslem. Organický med z andaluských břehů od privátní značky Potten & Pannen – Staněk vám osladí život za každého rána. Zlatavý elixír pečlivě kontroluje a sbírá španělská rodinná firma VerdeMiel, která se včelařstvím zabývá již více než třicet let. Za tu dobu přivedla své know-how k dokonalosti a nabízí medy z květinového nektaru, mízy a pylu z různých rostlin té nejlepší kvality. Včely jsou chovány udržitelným způsobem, med je vyráběn bez tepelného ošetření a filtrace, což umožňuje zachování veškerých minerálů a vitamínů, i jedinečných chutí a vůní slunné Andalusie. Tři druhy medu tohoto výrobce – Azahar, Pradera a Flores Silvestres – si můžete v 375g balení. Med z Andalusie pořídíte od 259 Kč.

Formu i med pořídíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz

Fotogalerie