DEICHMANN: Dámy, jak se dnes chcete cítit?

28.08.2021 \\ Fashion

Okouzlující, roztomilá, sportovní, uvolněná, punková – existuje nespočet způsobů, kterými lze vyjádřit, jak se cítíme. Osobitý styl je jedním z nich.

Ať už se těšíme na akční výlet s rodinou, pohodovou procházku s nejlepší kamarádkou, nebo romantickou schůzku, nová kolekce podzim/zima od společnosti DEICHMANN nabízí to pravé pro každou situaci a každé rozpoložení.

Protože protiklady se přitahují

Tato kolekce je plná protikladů. Drsnější kousky se v ní mísí s těmi decentními. Na jedné straně stojí elegantnější modely, jako jsou třeba nízké kozačky s dekorativními zipy nebo módní tenisky zdobené kamínky. Na straně druhé nacházíme modely s punkovým nádechem, například obuv typu Chelsea s vyšší holení, kotníkovou obuv v černé barvě nebo mokasíny se širokou podešví.

Číslo jedna: Tenisky

Elegance a tenisky, to už dávno není žádný protimluv. Naopak, patří k sobě! Zejména to platí o modelech v bílé, černé a béžové barvě zdobených třpytivými krystaly, flitry nebo nýty. Obzvlášť hezky vypadá kombinace bílého svršku s metalickými aplikacemi v odstínu růžového zlata.

Velkým trendem je retro design. Pokud sáhnete po jednobarevných teniskách, propůjčí vašemu outfitu harmonický vzhled, naopak pestrobarevné zahrají na extravagantnější notu.

Stylově: Kotníková obuv a nízké kozačky

Obuv typu Chelsea, šněrovací kotníkovou obuv či nízké kozačky budou zdobit zipy a kovové aplikace na podešvi. Milovnice extravagantnější obuvi si přijdou na své díky nepřehlédnutelným vysokým kozačkám a workerům s robustními podešvemi, nápadnými sponami, výraznými obuvnickými kroužky a nýty. Těšit se můžeme na svrchní metalickou úpravu nebo lakovaný vzhled.

Nová sezóna, nový look: Obuv typu Chelsea a mokasíny

Obuv typu Chelsea ukáže v této sezóně mnoho tváří. Samozřejmě umí být stylová a elegantní, ale díky různým výškám holeně, nápadným podešvím, podpatkům nebo lakovanému vzhledu také velmi neotřelá.

Totéž platí pro mokasíny, které si díky robustním podešvím získají srdce nejednoho milovníka módy. Trendy vzhled podtrhnou nápadné řetízkové aplikace a přezky.

Od hlavy až k patě: Odstíny bílé

Existuje však trend, který se táhne jako červená nit celou kolekcí, a tím je bílá barva. Na mokasínech, šněrovací obuvi, kotníkové obuvi, kozačkách i teniskách se setkáváme se všemi možnými odstíny bílé, od smetanové přes šedobílou, krémovou až po béžovou. Je už jen na vás, jestli je zkombinujete ležérně, nebo extravagantně. My doporučujeme monochromatický look.

Barevná paleta: Přírodní odstíny

Kromě klasické černé a odstínů bílé budou v kurzu také přírodní barvy, jako je khaki, hnědá, podzimní červená, béžová nebo hnědošedá. Poskytují jemné barevné akcenty a příjemně kontrastují s robustnějšími tvary.

5th Avenue: Městská elegance

Maximální kvalita, maximální styl – to jsou modely z pravé kůže od exkluzivní značky 5th Avenue. Najdeme mezi nimi klasické elegantní kozačky, obuv na klínovém či blokovém podpatku, ležérní modely v army stylu i obuv typu Chelsea v módním drsnějším provedení. I zde se střetávají protiklady.

O extravagantnější look se postarají nízké kozačky na vyšších podešvích. Obuv typu Chelsea překvapí platformami a nejrůznějšími střihy holeně. Detaily v podobě velkých přezek a zipů propůjčí obuvi punkový vzhled.

S kontrasty se setkáme i v oblasti barev. Černou lze nosit klasicky i extravagantně. Barevná paleta je pestrá a najdeme v ní jemné přírodní tóny od hnědé přes šedohnědou a koňakovou až po khaki, stejně jako elegantní odstíny světle béžové, smetanové, šedobílé nebo pískové.

Doplňky: Zachumlejte se

Je tolik věcí, na které se v nadcházejících ročních obdobích můžeme těšit! Dýňové latte, dlouhé večery za svitu svíček, ale také hřejivé a měkoučké šály, šátky, čepice…

Trendy budou doplňky v šedé, béžové, hnědé nebo khaki s akcenty v decentní žluté či modré barvě. Chybět nebudou ani pastelové odstíny nebo barvy lesního ovoce. Pohádkový zimní look podtrhnou detaily z umělé kožešiny.

Kabelky: Aktuální trendy

Stylové a funkční – nová kolekce kabelek od společnosti Deichmann dokazuje, že jedno s druhým jde skvěle dohromady. Hitem sezóny zůstávají multifunkční tašky. Kabelka, se kterou si přes den vyrazíte na procházku, do města nebo do kanceláře, poslouží k večeru jako sportovní taška. Obzvlášť dobře vypadají modely z moderních materiálů, jako je nylon.

Ke sportovním outfitům se skvěle hodí batohy z manšestru, zatímco ležérnější look elegantně doplní spíše černé nebo bílé modely s decentními kovovými aplikacemi a zipy.

Must-have sezóny podzim/zima jsou kabelky s monogramy. Tlumené barvy, jako jsou černá a bílá, hnědá a tmavě modrá doplní sytě červené detaily.

Zimní look podtrhne zdobení umělou kožešinou nebo plyšem
v podzimních barvách, jako je béžová, žlutá či koňaková.

Vedle klasických podzimních barev vyniknou také detaily v barvách bobulí. Černé modely pak získají punkový nádech díky nýtům a řetízkovým aplikacím, takže skvěle doplní kotníkovou obuv v drsnějším designu.

Ať už dáváte přednost shopper kabelkám, nebo malé elegantní kabelce, oceníte vnitřní přihrádky a kapsy, do kterých se pohodlně skryje smartphone i rtěnka.

Fotogalerie