Perfektní líčení nejen na letní party

26.08.2021 \\ Krása

Společenský život je po dlouhé době opět v plném proudu, tak si ho pojďme užít s hvězdným lookem. Ciaté London přináší tipy na dokonalé denní i večerní líčení.

Možná jste také na pár týdnů odložili dekorativní kosmetiku hluboko do šuplíku, protože k home officovému outfitu nebyla potřeba. Dny izolace jsou ale naštěstí pryč a s otevřenými bary, diskotékami či festivaly je vhodné oprášit i svá líčidla, to aby náš návrat do společenského - ale i do běžného pracovního - života proběhl s patřičným šarmem a grácií.

Proč se spolehnout na Ciaté London

Ciaté London má ve svém portfoliu hned několik produktů, s nimiž je snadné vytvořit jak běžné denní líčení, tak i zářivý večerní look. Již více než deset let společnost navíc patří k nejúspěšnějším inovátorům na poli kosmetického průmyslu a potvrzením vysoké kvality přípravků je vedle oblíbenosti u zákazníků i fakt, že se bez nich neobejde mnoho významných stylistů a veřejně známých osobností. Krom toho se můžete spolehnout na to, že veškeré produkty Ciaté London mají bezpečné složení a nejsou testovány na zvířatech.

Glow To Highlighter

Super lehký rozjasňovač Glow To Highlighter obsahuje speciální patentované pigmenty, které jemným způsobem rozzáří obličej, aniž by ho zatížily neprodyšnou vrstvou make-upu.

Přípravek v praktickém kompaktním balení se zrcátkem se snadno aplikuje, na pleti je téměř neviditelný a vydrží po celý den.

Rozjasňovač Glow To Highlighter je k dostání v mnoha odstínech, aby dokázal podpořit jedinečnost každého tónu pleti.

Glow To Highlighter, 5 g: 769 Kč.

Marbled Light Blush

Díky jedinečné kombinaci matných pigmentů a extra jemných třpytivých částic dodá mramorová tvářenka Marbled Light Blush vašim lícním kostem záplavu přirozeného rozjasnění.

Nalíčení tvářenkou Marbled Light Blush vydrží na obličeji celý den a její další vrstva se pak postará o hvězdný večerní look.

Tajný tip od Ciaté London na atraktivní líčení: Naneste malé množství tvářenky Marbled Light Blush i na kořen nosu, okamžitě tak budete vypadat jako byste se právě vrátili z dovolené u moře.

Marbled Light Blush, 3.5 g: 699 Kč.

Fotogalerie