Jednoduchý look stylově pozvednout kabelky

19.08.2021 \\ Fashion

Neodmyslitelnou součástí každého outfitu je ten správný módní doplněk. Jednoduchý look umí stylově pozvednout na úplně novou úroveň. Mezi doplňky, které nesmí žádné ženě chybět, patří rozhodně kabelky. Víte, které typy se hodí víc do práce, a které na volný čas?

Shoppery

Nadčasové prostorné modely, které z módy nikdy nevyjdou. Navíc do nich ukryjete opravdu všechno, včetně menšího či středního notebooku, mobilu, peněženky a dalších ženských nezbytností. V aktuální kolekci Deichmann najdete převážně elegantní modely v neutrálních světlých a tmavých barvách s jemným vzorem, které jsou ideálním doplňkem vašeho business looku. Na volný čas naopak využijete extravagantní shoppery s poutavými kovovými detaily. Vzpomínáte si na pohádkové Disney postavičky myšáků Mickey a Minnie? Vraťte se nostalgicky do svého dětství a osvěžte svůj volnočasový outfit roztomilou shopper kabelkou s jejich podobiznami.

Aktovky

Aktovka je dalším druhem kabelky, která vašemu outfitu propůjčí dívčí hravost. Atraktivní aktovkové modely zdobené výraznými nášivkami a potisky jsou jedním z top trendů nadcházející podzimní sezóny. Tuto kabelku můžete využít na nejrůznější volnočasové příležitosti, je také skvělou alternativou ke školnímu batohu. Vsaďte na módní modely z kolekce Deichmann a buďte stylová i na přednášce.

Crossbody kabelky

Malé a střední crossbody kabelky si získaly nejedno ženské srdce. A není se čemu divit. Mají totiž nejširší spektrum využití. Pokud chcete praktickou kabelku, do které sice nedáte notebook, ale která toho i tak pojme dost, stane se crossbody kabelka vaší věrnou kamarádkou. Konkrétní model je nejlepší vybírat podle svého stylu oblékání.

Malé sportovní kabelky

Trend sportovní módy i nadále pokračuje. Nevyhnul se ani kabelkám. Preferujete spíš pohodlné a sportovnější outfity? Jdete na jógu a pak na kávu a hledáte vhodnou kabelku k legínám? Právě pro vás jsou tedy sportovní kabelky tím pravým. 

Fotogalerie