Srst z chlupáče vám s turbokartáčem vrásky dělat nebude

15.08.2021 \\ Design/Domov

Máte doma domácího mazlíčka? Pak určitě se vám stává, že po hře a mazlení na scénu přichází nekonečný boj se zvířecími chlupy. Takzvané „línání" je typické u velkého množství pejsků a koček. Pro jejich milujících majitele je odstraňování chlupů a alergenů z nábytku, gauče, podlah či vzduchu každodenní výzvou.

Mnoho možností, jedno řešení

Existuje velké množství různých "zlepšováků" a triků, jak odstranit vypadané zvířecí chlupy, ale většina z nich jsou jen prázdné marketingové tahy, které umí často nadělat více škody než užitku. Naštěstí na trhu najdeme i prověřené produkty, se kterými se vypadané srsti rychle a jednoduše zbavíte.

Německá prémiová značka domácích spotřebičů Miele nabízí nekompromisní podlahový vysavač Complete C3 Cat & Dog Powerline s turbokartáčem a pachovým filtrem, který byl speciálně vyvinut na kvalitní odstranění nejen chlupů, ale i nepříjemných pachů z ovzduší. To z něj dělá ideálního pomocníka do každé domácnosti s čtyřnohým kamarádem.

Výkonný pomocník v každé situaci

Podlahový sáčkový vysavač nadchne nejen vysokým výkonem, ale i velkou sací silou, jíž neunikne ani ta nejmenší nečistota. Účinná hadice se spolehlivě přisaje k podlahám či koberci a vysaje z nich veškerý nežádoucí prach a chlupy.

Díky inovativní technologii Power Efficiency se dá stupeň účinnosti motoru jednoduše regulovat tak, aby se spolehlivě odstranily všechny vlasy, chlupy i nečistoty nejen z podlah, ale i nábytku.

Hubice s rotačním kartáčkem účinně vysbírá chomáče srsti a prachových částeček, které během dne zůstanou po vašem chlupatém mazlíčkovi. Sbohem můžete dát i nepříjemným chlupům na oblečení - jednoduše stačí vzít do ruky vysavač, nasadit správný nástavec a za pár minut je vaše oblečení téměř jako nové.

Kompaktní řešení na každý problém

Pomocí univerzální hubice snadno a účinně vysajete všechny nečistoty jedním tahem. Klidný chod s nízkou zvukovou intenzitou a ergonomickým tvarem je vaším tichým společníkem při úklidu, přičemž vašeho chlupáče neruší. Výjimečný design a kompaktní tvar vysavače zajistí, že se vejde úplně všude, takže jej můžete vzít s sebou i na cesty.

Můžete s ním vysávat i autosedačky či prostor palubní desky, kde se také mohou zvířecí chlupy hromadit. Díky speciální technologii rovnoměrného obsazení sáčků se nesnižuje sací výkon, a zároveň vydrží bez výměny po delší dobu.

Dejte sbohem nepříjemným pachům

Pokud vás kromě nepříjemností s úpornými zvířecími chlupy trápí i nepříjemný zápach, pak vás potěší výjimečná technologie Active AirClean, která během vysávání efektivně filtruje a pročišťuje vzduch. Tím se neutralizuje jakýkoliv zápach a vytváří se čisté prostředí k dýchání. Šikovný turbokartáč si poradí i se zaprášenými koberci plnými kočičí srsti.

Hygienická čistota

Další výhodou je možnost výběru filtrů ze široké nabídky značky Miele - od HEPA Clean filtrů po sterilnější verze speciálně navržené pro alergiky. Jemný prachový filtr HX FSF filtruje i ty nejmenší částice ze vzduchu. Skládaný jemný materiál zadržuje i ty nejmenší prachové částice, snadné čištění jednoduchým vyklepáním zaručí perfektní výsledek až na 3 roky.

Zapomeňte na nekonečné trápení se zvířecími chlupy a dopřejte sobě i svému čtyřnohému miláčkovi dokonalou čistotu s prémiovou značkou kvality Miele.

Fotogalerie