Výjimečný hygienický čisticí výkon myček Miele s programem Hygiena

14.08.2021 \\ Design/Domov

V každodenním životě se setkáváme s obrovským množstvím bakterií na nejrůznějších místech - mimo jiné i na nádobí. Díky inovativní technologii mytí a speciálnímu hygienickému programu je nádobí během mytí zbaveno veškerých bakterií. Testy nezávislé vysoké školy Rhein-Waal potvrzují výjimečný hygienický čisticí výkon myček Miele G 7000 s programem Hygiena.

K efektivnímu odstranění bakterií v myčkách nádobí Miele přispívá například intenzivní mytí při 75 °C, tři rotující ostřikovací ramena, zajišťující široký dosah do všech rohů, nebo funkce sušení AutoOpen. Ta zajistí, že se dvířka myčky na konci programu mytí automaticky otevřou, aby zredukovaly vlhkost a zároveň zabránily množení bakterií.

Závěry testování potvrzují účinnost myček Miele

V běžném životě se choroboplodné zárodky koncentrují na mnoha místech, tedy i na použitém nádobí. Pro efektivní odstranění těchto choroboplodných zárodků je důležité hygienické čištění v myčce nádobí. Společnost Miele toho dosahuje sofistikovanou technologií oplachování. O prokazatelně hygienické čištění nádobí se stará především program Hygiena.

Testy hygieny provedené nezávislou vysokou školou Rhein-Waal dokládají, že hygienický čisticí výkon myček nádobí Miele G 7000 s programem Hygiena je mimořádný, dokáže zredukovat zatížení bakteriemi během testu minimálně o faktor 10.000. Program Hygiena tak zajišťuje obzvlášť hygienické čištění vašeho nádobí nebo kojeneckých lahví.

*Závisí na modelu.

Fotogalerie