Zmrzlinová královna Petra Černocká se zapojila do malování hrošíků

10.10.2017 \\ Magazín

Herečka a zpěvačka Petra Černocká (67) je tak trochu úkaz přírody. Vypadá prostě skvěle, a to kliku plastických klinik neleští. Potvrdila nám to při charitativním malování hrošíků v komunitním centru Rybná. A možná se právě ten její vydá na dalekou pouť s českou čtyřkolkařkou Olgou Ollie Roučkovou, která se v lednu 2018 postaví na start slavné dakarské rallye.

Jednu neřest však Petra Černocká má… Miluje zmrzlinu. Dokonce prozradila, že by klidně hrála i v reklamě na tuto mraženou dobrotu s vidinou, že by si ji mohla dát více, než sama sobě dovoluje. Co ji však trápí, je množství kalorií, které v sobě ukrývá. Svěřila se však, že raději oželí porci dobrého jídla, jen, aby si mohla dát porci milované zmrzliny.

Projekt S Hrošíkem na DAKAR 2018 – Olga Roučková vznikl naprosto spontánně a zapojují se do něj známé osobnosti. Malovat se bude až do listopadu. Pak bude vybrán ten nejkrásnější nebo nejzajímavější a stane se předlohou pro samolepky, které půjdou do charitativního prodeje a také pojedou na slavné rallye s Olgou Ollie Roučkovou, čerstvou držitelkou titulu Mistr Evropy.

-lz-

Fotogalerie