Zeleninová kapsička Relax PYRÉ – zdravá svačina pro dospělé

13.08.2021 \\ Produkty

Náročný den, kdy nevíte, kam dřív skočit? Běháte doma nebo v práci mezi úkoly? Malý hlad se v nabitém programu často ztratí. A ozve se o dost později s větší silou, a především hrozbou nezdravé „rychlovky“. Zažeňte ho včas zdravou svačinkou Relax PYRÉ, s níž doplníte důležitou vlákninu a vitaminy. Pochutnáte si a prospějete svému zdraví. Že jsou kapsičky jen pro děcka? Omyl! Tato dobrota v praktickém balení je určená dospělákům, navíc jako jediná svého druhu obsahuje především zeleninu, vybraná kombinace s ovocem umocní lahodnou chuť. Nevěříte? Pak nezbývá než ochutnat.
Nové Relax zeleninové kapsičky jsou stvořené k vyhánění malého hladu
a mlsné, která – ruku na srdce – dost často pronásleduje každého z nás. Vejdou se do kabelky, nepřekáží na pracovním stole, nezaberou moc místa v batohu sbaleném do fitka či na jógu, a taková boční přihrádka v autě si o kapsičku při ruce doslova sama říká. Vždyť není nic horšího než cestovat o hladu. V kapsičce nenajdete žádný přidaný cukr, pouze ten, který zelenina a ovoce přirozeně obsahují. Zároveň je vhodným zdrojem vlákniny, důležité pro trávení, navození pocitu sytosti, ale také pro vstřebávání tuků, sacharidů a cholesterolu, což má na lidský organizmus velmi pozitivní vliv. Vyzkoušejte Relax PYRÉ s ČERVENOU ŘEPOU, jablkem a jahodami – pochutnáte si na svěží kombinaci červené řepy a vybraného ovoce. Kapsičku si mohou dopřát také vegetariáni
a vegani. Pyré neobsahuje ani žádný lepek. Kapsička je zkrátka nabitá ovocem a zeleninou a jejich přírodní silou.

Relax PYRÉ (100 g),

doporučená cena 12,90 Kč

Zvolit si zdravé řešení ke svačině je díky Relax PYRÉ se 100% obsahem ovoce a ZELENINY opravdu snadné. Zásobte se zeleninovými kapsičkami a přestaňte si lámat hlavu nad tím, čím potěšíte své chuťové buňky a dodáte tělu novou energii. Tato svačina vás skutečně zasytí, povzbudí, a navíc budete mlsat bez výčitek.

„RELAX – Miluj život“

Pro více informací, zdravé inspirace i osvěžujících receptů, navštivte: https://www.relax.cz/