WOLL Nowo Titanium soté pánev s odnímatelnou rukojetí v kuchyni musíte mít!

06.08.2021 \\ Design/Domov

Kulinářského umění není postavené jen na čerstvých a kvalitních surovinách, ale také na vynikajícím nádobí s perfektní funkčností a vysokou odolností.

Původně malou rodinnou firmu založil Norbert Woll v roce 1979 v německém Saarbrückenu, hlavním městě spolkové země Sárska. O čtyři roky později si díky své speciální technologii odlévání vydobyl pověst výrobce nejkvalitnějšího kuchyňského nádobí. Každý kus Woll je tímto způsobem dodnes ručně odléván a zpracován přímo v Německu, čímž může firma zaručit jeho prvotřídní kvalitu. Pomalé lití brání materiálovému pnutí, a proto je odolnější vůči mechanickému poškození či rozbití a vede teplo rovnoměrně po celé délce svého povrchu. Stejným zpracováním prošla také pánev WOLL Nowo Titanium z tvrzené hliníkové litiny a nerezového povrchu, jež je ideální pro přípravu soté z kuřecího masa nebo vepřové panenky. Má rozšířené okraje, 10 milimetrů tlusté dno i odnímatelnou rukojeť, díky které můžete při skladování získat větší místo v lednici.

Kulatá soté pánev WOLL Nowo Titanium o průměru 28 cm je k dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 2 999 Kč.