Elektrický mlýnek na pepř Peugeot Paris, černý

04.08.2021 \\ Design/Domov

Přestože si většina z nás pod značkou Peugeot představí zejména slavnou automobilku, mlýnky od stejné firmy jsou od začátku 19. století tradičním symbolem francouzské vášně pro gastronomii, která kloubí prvotřídní design a vysoce kvalitní zpracování. Těla i mlecí mechanismy jsou vyráběny výhradně ve francouzských provozech Peugeot, kde jsou také ručně kompletovány, a proto společnost poskytuje na produkty celoživotní záruku. Kultovní 34 centimetrů vysoký elektrický mlýnek z bukového dřeva v černém lesklém laku je poháněný lithiovými bateriemi nejnovější generace, čímž zaručuje delší životnost, než je standardně běžné. Zároveň jde také o vůbec první mlýnek Peugeot, který lze díky svým ergonomickým vlastnostem ovládat jen pomocí jedné ruky.

Má šest úrovní hrubosti mletí, jež zvládnou sušená zrnka černého, bílého, zeleného, růžového a červeného pepře o průměru 6 milimetrů nebo méně. Je vhodný také na mletí sečuánského pepře nebo sušeného koriandru.

Elegantní dobíjecí elektrický mlýnek na pepř zakoupíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 2 780 Kč