Užijte si oslavy nového roku netradičně v plavkách

31.07.2021 \\ Informace

Nejnavštěvovanější tuzemský aquapark pořádá každoroční letní silvestrovskou oslavu přímo v bazénu. Navštivte Aquapalace Praha v sobotu 31. července a užijte si prodlouženou otevírací dobu až do 1 hodiny ráno.  

Oslavu příchodu druhé poloviny roku doprovodí promítání na vodní hladinu, laserová show, akrobatická vystoupení nad vodní hladinou a spousta dalšího. Chybět nebude ani novoroční srpnový přípitek!

Silvestrovské oslavy nemusí nutně připomínat zimu, sníh a přípitek za mrazivé noci. Užít si je totiž můžete i v létě. Aquapalace Praha připravil bohatý program a prodloužená otevírací doba tak navíc nabídne i neobvyklé sjíždění nejdelšího tobogánu za svitu měsíce. Těšit se můžete také na speciální drinky podávané z vyhlášeného POOL baru, soutěže o vstupenky a další ceny. O silvestrovský přípitek ale nepřijdou ani ti nejmenší. Dětský Silvestr a přípitek proběhne už v 18:00 hodin včetně vypouštění balónků.

Součástí vstupenky je neomezený vstup do Vodního i Saunového světa se speciálními saunovými rituály, přípitek, večerní jízdy na tobogánech a spousta další zábavy a soutěží po celý silvestrovský večer. Navíc je pro návštěvníky zdarma vypraven Noční Aquabus, který pojede až do 1 hodiny ráno na stanici metra Opatov.

Podrobné informace k akci Letní Silvestr:

Termíny: 31. července 2021

Místo: Aquapalace Praha, Pražská 138, Praha-Čestlice

Vstupenky: Vstupné na akci činí 390 Kč. K dispozici zde.

O Aquapalace Praha

Aquapalace Praha je 3. nejnavštěvovanějším turistickým cílem v roce 2020 v anketě agentury CzechTourism. V Evropském měřítku je Aquapalace Praha 2. nejnavštěvovanějším aquaparkem za německým Therme Erding, celosvětově je na 12. místě. Zábavně relaxační komplex se rozkládá na ploše 9150 m², podlahová plocha dvoupatrového areálu tvoří 16 851 m². Vodní svět se skládá ze tří samostatných paláců a rozsáhlé venkovní zóny s lehátky i vodními bary, kde jsou návštěvníci obsluhování přímo ve vodě. Palác Dobrodružství nabízí zábavu na 21 tobogánech a skluzavkách, včetně nejdelšího tobogánu v ČR, kde je možné si užít jízdu dlouhou celých 250 metrů – tedy čtvrt kilometru divoké vodní zábavy. Palác pokladů nabízí bazén s mořským vlnobitím či každodenní poutavá projekce Laser Show promítaná na vodní clonu. Saunový svět s venkovní zahradou je největší v ČR, disponuje 18 saunami a prohřívárnami. Dvoupodlažní Fitness se rozkládá na ploše 1 500 m2 a nyní může vpustit dovnitř pouze 10 osob. Luxusní Spa & Wellness nabízí masáže, kosmetiku, manikúru, pedikúru, celotělové rituály a koupele, procedury Hammam a Rassoul, peelingový bar. Středisko zdravotních služeb Aquapalace Balneo & Medical se specializuje na léčebnou fyzioterapii, v současnosti nabízí antigenní a PCR testy přímo v areálu aquaparku. Součástí areálu je rovněž čtyřhvězdičkový hotel s 231 pokoji a kongresovým centrem pro 650 osob. Celý resort zaměstnává více jak 250 zaměstnanců na hlavní pracovní poměr a v sezóně posiluje své řady o více než 500 brigádníků, kteří se starají o komplexní pohodu, relaxaci i zábavu návštěvníků.

Počet návštěvníků v běžném roce bez uzavírek se blíží 1, 2 milionu osob.