INTENSE HYDRATE MASQUE: maska která regeneruje vaše vlasy

26.07.2021 \\ Krása

Hydratační ošetření rostlinnými extrakty a dalšími aktivními látkami, které byly důkladně vybrány speciálně proto, aby vysušené a matné vlasy posílily, ochránily a dodaly jim potřebnou hydrataci.  Profesionálové z REF, světově uznávané švédské značky péče o vlasy, jsou poháněni nadšením pro kreativitu, touhou po inovacích a také po vysoce kvalitních produktech, které opravdu fungují.

Maska plná inovací:

  • Bohatší složení s menším obsahem vody.
  • Vysoký obsah posilujícího extraktu z quinoy pro dlouhodobější efekt regenerace.
  • Aktivní oleje z kokosu a bergamotu, které vlasům dodávají extra hydrataci a lesk.
  • Pokročilý anti frizz systém chrání vlasové kutikuly a zároveň zlepšuje poddajnost účesu.

Aktivní složky z přírody spojené s nejnovějšími vědeckými poznatky

Organický kokosový olej

Je nejbohatším zdrojem blahodárných mastných kyselin a antioxidantů, díky čemuž poskytuje vlasům výživu, jež významně přispívá k obnovení jejich pružnosti, revitalizaci a zdravému lesku. Zároveň olej obsahuje kyselinu laurovou a nízkomolekulární vlasové proteiny, které mají zcela unikátní hydratační vlastnosti a navíc do hloubky vyživují vlasové kutikuly.

Organický bergamotový olej

Bergamotový olej je v péči o vlasy přírodní alternativou silikonů. Vedle toho má tento olej zcela unikátní zklidňující a výživné vlastnosti, a to jak pro vlasy, tak i pro pokožku hlavy. Mezi ostatními citrusovými oleji v podstatě nemá konkurenci a především díky němu bude váš účes na první pohled zdravý a nádherně lesklý.

Anti-frizz systém

Pokročilá kombinace olejů poskytuje sofistikovanou ochranu vlasům i vlasovým kutikulám a zároveň se postará o lepší poddajnost celého účesu. Vlasy zůstávají vyživené, hladké, lesklé, nekrepatí a statická elektřina ani nepříznivé počasí nemají šanci poškodit váš účes.

Posilující protein z quinoy

Vysoký obsah proteinu z quinoy dodá vlasům široké spektrum esenciálních aminokyselin, čímž podpoří jejich dlouhodobou regeneraci. Právě tento protein se totiž pyšní velmi podobnými vlastnostmi jako keratin. Ten se ve vlasech vyskytuje zcela přirozeně a je zodpovědný za jejich sílu, zdraví a lesk, častým fénováním či upravováním a také s věkem se však z vlasů vytrácí.

Systém pro zachování barvy

Color Preserve je kombinace přírodních ingrediencí spojená s nejnovější špičkovou technologií, jež tvoří dokonalý systém pro zachování barvy. Tento systém je založený na oleji získaném ze slunečnicových semen, který jednak poskytuje přirozenou ochranu proti UV záření, ale také propůjčuje vlasům zářivý lesk a dodává jim živiny, čímž významně podporuje jejich přirozenou krásu.

INTENSE HYDRATE MASQUE

Hydratační maska s kokosovým olejem.

250 ml: 861 Kč/32 EUR.

Fotogalerie