Tipy, jak v létě chytře pečovat o vlasy i pokožku

04.07.2021 \\ Krása

Nejoblíbenější roční období plné slunečních paprsků, koupání a výletů je tady. Nezapomeňte vybavit svou kosmetickou taštičku těmi správnými přípravky a šikovnými pomůckami, které vaši pleť, tělo i vlasy udrží v té nejlepší kondici, ať na podzim nesčítáte škody.

Hlavní roli hraje hydratace, UV ochrana a anti-age ingredience. Podělíme se také o tipy, jak se chytře chránit před vysušující dezinfekcí rukou či jak dosáhnout dokonale hladké pleti bez jediného chloupku. Seznam vašich letních must-have je tu! 

Chraňte pleť vhodným opalovacím krémem

Rozlučte se s chemickými opalovacími krémy, které pokožce víc škodí, než pomáhají, a dopřejte si kvalitní ochranu v podobě minerálního opalovacího krému. The Organic Pharmacy Cellular Protection Sun Cream SPF 30 obsahuje přírodní extrakty z šípku, měsíčku lékařského a aloe vera, pokožku vyživuje a hydratuje. Oproti jiným minerálním přípravkům se rychle vstřebává. Obsahuje 59 % organických ingrediencí a chrání před UVA i UVB paprsky – vhodný pro obličej i tělo. 

Cena: 1 079 Kč

Dodejte pokožce přirozenou barvu i bez sluníčka

Zdravě opálenou barvu můžete získat i bez vystavování pokožky UV paprskům, které způsobují její předčasné stárnutí. Vezměte si na pomoc lehký samoopalovací přípravek The Organic Pharmacy Self Tan. Obsahuje 100% přírodní účinnou látku DHA z cukrové třtiny, hydratující bambucké máslo a vyživující kokosový i sezamový olej. Pleti dodá rovnoměrné přírodní opálení už za 3 hodiny a bez chemického zápachu. Příjemná meruňková vůně je jako stvořená pro letní dny!

Cena: 1 079 Kč

Hydratační denní krém s vyšším faktorem

Hydratace a UV ochrana – dvě důležité podmínky, které by měl v létě splňovat váš denní krém. Rodial Vit C SPF 30 Moisturizer obsahuje ochranný faktor SPF 30, pokožku vašeho obličeje tak chrání před UVA i UVB zářením. Antioxidační vitamin C redukuje vrásky, rozjasňuje a obnovuje povrch pleti. Kyselina hyaluronová pleti dodává potřebnou hydrataci. Pro vyhlazenější a na pohled rozjasněnou pleť!

Cena: 1 090 Kč

Opalování přidává roky a vysušuje

Odhalte v létě krásnější pokožku – vezměte si na pomoc nejprodávanější krém proti vráskám v USA. Strivectin TL Advanced Tightening Face and Neck Cream Plus redukuje vrásky, pigmentové skvrny a zpevňuje povadlou pleť obličeje, krku i dekoltu. Pokožku současně intenzivně hydratuje. Intenzivní krém s patentovanou technologií NIA-114™ získal řadu odborných ocenění a patří mezi nejoblíbenější anti-age krémy. První výsledky jsou viditelné již po 2 týdnech!

Cena: 2 050 Kč

Sáhněte po hydratační dezinfekci

U moře, v parku nebo na cestách – udržovat své ruce čisté je stále nezbytné. Mějte proto vždy na dosah Antibakteriální sprej na ruce HAAN – vydrží až 4× déle než běžné gely a likviduje 99,9 % bakterií i virů. Ruce zanechává dokonale čisté, provoněné a díky aloe vera také hydratované. Nová receptura kolekce Blossom Elixir obsahuje přírodní ingredience. Na výběr máte z 10 příjemných parfemací – Bright Rose voní sladce po růžích a zelených pelargoniích. Atraktivní ergonomický design ideální do kapsy či kabelky!

Cena: 179 Kč

Řekněte stop vysušeným a krepatým vlasům

Chlorovaná nebo mořská voda a k tomu intenzivní sluneční záření – letní měsíce dají vašemu účesu zabrat. Vezměte si na pomoc revoluční dvousložkovou kúru DS Laboratories NIA FIX. Efektivně vyplňuje vazby a trhliny na povrchu vlasu, opravuje strukturu vlasových vláken v jádře a obnovuje jeho pružnost. Regeneruje chemicky poškozené vlasy a roztřepené konečky, současně zabraňuje lámání a krepatění. Bez silikonů či minerálních olejů. Získejte viditelně zdravější, pevnější a lesklejší vlasy.

Cena: 890 Kč

Nezapomeňte na šetrnou epilaci obličeje

Dokonale hladkou pleť si můžete snadno zajistit i při domácí péči. Odstraňovač chloupků Beter vás šetrně zbaví nechtěných chloupků na obličeji rychle a efektivně – ať už nad horním rtem, bradě či tvářích. Spirálka z nerezové oceli zachycuje i ty nejjemnější chloupky a vytrhává je i s kořínky. Pokožka je krásně hladká až po dobu 4 týdnů! A váš make-up k pleti dokonaleji přilne.   

Cena: 169 Kč

Dopřejte rtům extra dávku výživy

Kůže rtů je velmi jemná a škodí jí vnější vlivy včetně UV záření. Právě v letních měsících potřebuje extra dávku pozornosti. Intenzivní maska na rty StriVectin Hyaluronic Omega Moisture Lip Mask obsahuje hydratační kyselinu hyaluronovou s granátovým jablkem. Okamžitě obnovuje jemnou kožní bariéru rtů a chrání ji před vnějším prostředím. Při pravidelném používání dodává objem, redukuje vrásky a obnovuje jejich konturu.

Cena: 735 Kč

K zakoupení u oficiálního distributora aurio.cz.

Fotogalerie