Když tělo volá po moři, hlava nesmí zapomenout!

05.07.2021 \\ Zdraví

Také vás láká představa vydat se k moři a vychutnat si hřejivé paprsky slunce na své pokožce? Užijte si letos dny plné sluníčka bez omezení!

Léto a moře k sobě prostě neodmyslitelně patří. Přestože vidina léta u moře může při představě chladných vln a slunečních paprsků znít slibně, pro vaši pokožku to není taková dovolená. Proč? Poškození UV zářením, slaná voda a písek ovlivňují vaši pokožku a narušují její přirozenou bariéru.

Vaše kůže může být rychle vysušená, jelikož vlnové délky UVA ze slunečního záření poškozují pokožku snížením důležitých bílkovin a vláken, jako je kolagen a elastin. To také vede k předčasnému stárnutí. Nenechte se ale hned vystrašit, protože to samozřejmě neznamená, že na pláž už nikdy nesmíte vkročit. Přinášíme vám dnes ty nejlepší tipy na to, jak jednoduše připravit na pobyt u moře a jak si ten pocit jako na dovolené užít, i když zrovna u moře nejste.

Hydratační mléko na opalování Aqua Satin OF 50            

Především na první dny u moře doporučujeme pokožku velmi dobře připravit pomocí přípravku na opalování s vysokým ochranným faktorem. Vyzkoušejte novinku ASTRID SUN AQUA SATIN Hydratační mléko na opalování s inovativní sluneční technologií (UVA/UVB/IR/VL). Toto mléko poskytuje pokožce širokospektrální fotostabilní ochranu před škodlivými vlivy UV a infračerveného záření a viditelného světla a díky tomu ji chrání před předčasným stárnutím. Tento produkt poskytuje skutečně intenzivní hydrataci a posiluje funkci lipidové bariéry pokožky. Jistě si jej oblíbíte už proto, že se tak snadno vstřebává a nemáte z něj pocit mastnoty. Vaše pokožka zůstane saténově jemnou na dotek i po pobytu ve vodě, jelikož jde o voděodolný produkt.

Cena: 249,00 Kč/200 ml

TIP: Využijte aktuální nabídky v rámci nákupu produktů ASTRID SUN SE SLEVOU AŽ 50 % v drogeriích do konce června.

bioten bodyshape Bioaktivní kofeinový gel proti celulitidě

Připravte svou plážovou postavu na pobyt na pláži s pomocí gelu, který účinně cílí i na odolávající celulitidu komplexním formovacím účinkem! Kofeinový gel se může pochlubit obsahem 100% přírodní zelené kávy, jež je silným antioxidantem, který detoxikuje pokožku a přispívá k redukci celulitidy. Společně s Coffee XL Slim Complexem se můžete těšit na rychlé zeštíhlující účinky a celkové působení proti celulitidě.

Cena: 249 Kč/200 ml  

Indulona antibakteriální gel na ruce mořské minerály

Ať už budete pojídat sladký meloun na pláži nebo si budete užívat letních procházek městem, na každém kroku vás může doprovázet vůně čistých rukou díky antibakteriálnímu gelu s mořskými minerály. Výhodou gelu je, že ho můžete použít kdekoliv bez nutnosti oplachování rukou. Antibakteriální čisticí gel efektivně vyčistí a ochrání ruce. Účinně ničí 99,9 % bakterií (včetně Salmonella) za 60 sekund.

Složení je obohacené o mořské minerály, které mají detoxikační vlastnosti, a panthenol, který je známý svými zklidňujícími vlastnostmi.

Cena: 69,90 Kč/100 ml