Hotel Emblem se může stát i vaším metropolitním domovem

28.06.2021 \\ Informace

Praha je jedno z nejkouzelnějších měst na světě, kde historie dýchá na každém rohu a legenda se váže ke každému domu. hotel Emblem Prague nabízí domov pro cestovatele i přístav pro místní s rodinnou atmosférou, skvělým jídlem a wellness zónou.

Pokud hledáte odpočinek, vhodný dárek na svatbu, narozeniny nebo jako poděkování náš hotel Emblem Prague je vám k dispozici. Pětihvězdičkový ART Hotel najdete v samém centru města, jen pár kroků od Pražského orloje. Bude tak skvělou výchozí pozici pro objevování pražské metropole. Nabízí téměř šest desítek pokojů včetně tří luxusních apartmá, relaxační zóny a luxusní wellness na střešní terase. V samém srdci metropole budujeme pro naše hosty komunitu s rodinnou atmosférou Našim cílem je pro naše hosty vytvořit uvolněné místo pro odpočinek uprostřed centra rušné metropole.

Interiér hotelu přenese naše hosty na počátek minulého století. Naši designéři se totiž inspirovali secesí, uměleckým slohem plným ornamentů, které ve 20. století vládl Praze. Protože naší prioritou je, aby se u nás hosté cítili jako doma, jsou pokoje menší a útulně laděné. Přejeme si, aby je hosté vnímali jako ložnici – místo, kde se dobře vyspí nebo si dají kávu, než vyrazí prozkoumávat pražská zákoutí. I proto v našem hotelu najdete také takzvaný M Lounge, hned čtyři místnosti, do kterých se můžete uchýlit za prací, odpočinkem nebo třeba za dobře vychlazeným drinkem.

V našem hotelu Emblem Prague kromě pohodlí hostů dbáme i na kvalitní odpočinek. Tomu se vám dostane v prvotřídním M SPA, kde naleznete wellness s jacuzzi, saunou, párou a Kneippovým chodníkem. Zapomeňte na všechny starosti každodenního shonu v bublinkách na střešní terase s jedinečným výhledem na Pražský hrad. Kdy jindy, když ne teď si to opravdu všichni zasloužíme!

Fotogalerie