S chladničkami Miele vám vydrží i déle čerstvé

25.06.2021 \\ Design/Domov

Tělo si lépe poradí s čerstvými potravinami, jsou totiž základem kvalitního stravování. Ovoce a zeleninu bychom měli  konzumovat pouze pokud je v dobré kondici, jako bychom je právě koupili na trhu. Při nákupu potravin vždy musíme dbát na kvalitu, ale i na správné uskladnění. Pokud je chceme uchovávat co nejdéle čerstvé, bez chladničky se zkrátka neobejdeme. Prémiové přístroje Miele jsou tu od toho, aby vám pomohly v každé situaci!*

Řešení pro delší čerstvost

Funkce PerfectFresh udrží potraviny až 3x déle čerstvé, než jsme zvyklý u některých typů chladniček s PerfectFresh Pro dokonce až 5x déle. Teplotní rozsah 0 °C až +3 °C představuje ideální podmínky pro dosažení výrazně delší trvanlivosti masa, ryb a mnoha mléčných výrobků. Ovoce a zelenina najde ve vlhké zásuvce díky dodatečné vyšší vlhkosti vzduchu optimální klima. Díky tomu lze déle uchovat živiny, konzistenci a chuť pro podstatně lepší požitek. Prostorná zásuvka v chladicí části nabízí místo pro mnoho potravin. Pomocí regulace větracího otvoru na zásuvce lze snáze udržovat optimální vlhkost. Díky tomu zůstávají ovoce a zelenina výrazně déle čerstvé a křupavé.

Už žádné odmrazování

Odmrazování přístroje jistě nepatří k oblíbeným činnostem. Se systémem NoFrost se ho už nemusíte obávat!  S cirkulačním chlazením se chladný, suchý vzduch rozvádí stejnoměrně tak, že se ve vnitřním prostoru netvoří žádný led. Potraviny navíc nenamrznou a zásuvky se dají vždy lehce otevřít a zavřít.

Důraz na komunikaci, design i atmosféru

Při pohledu na řadu kombinovaných chladniček s mrazničkou Miele Blackboard edition vás jistě napadne, že i běžný domácí přístroj může být skutečně krásný. Tato řada je opatřena skleněnými čelními dvířky s matným povrchem, na který lze psát, malovat a kreslit běžnými či tekutými křídami. Chladnička se tak stává centrálním komunikačním místem každé kuchyně.

Pokud s pořídíte volně stojící chladničku s funkcí Click2open, budete překvapeni mimořádně snadným a elegantním otvíráním. Rukojeť je nenápadně ukrytá v boční straně dvířek a ponechává tak větší prostor vnějšímu designu.

Nepřímé osvětlení vytvoří stylovou atmosféru a zdůrazní vysokou kvalitu materiálů. LED osvětlení nevyžaduje údržbu a zajistí optimální osvětlení vnitřního prostoru.
V porovnání s běžnými žárovkami jsou LED mimořádně úsporné a jejich životnost je výrazně delší. Vybrané modely lze také připojit do systému inteligentní domácnosti Miele@home.

XL prostor pro větší komfort pohodlí

Konečně už nemusíte řešit, že se vám do chladničky nevejde větší nákup nebo třeba pečicí plech, z něhož musíte vše přemístit do menší nádoby. Chladničky Miele s vnitřním prostorem XL totiž nabízejí výrazně více místa a pohodlí k ukládání potravin, větší hloubka chladicí části zase umožňuje uskladnění objemnějších předmětů. Znatelně větší objem nabízí vnitřní prostor XL i v části mrazničky a v zóně PerfectFresh, a to ve všech úrovních.

KFN 29283 D bb

Volně stojící chladnička s mrazničkou XL v exkluzivní edici Blackboard disponuje funkcemi PerfectFresh pro delší čerstvost a trvanlivost potravin a NoFrost pro eliminaci nepříjemného odmrazování. Díky vnitřnímu prostoru XL a optimálního osvětlení pomocí LED nabízí více místa a pohodlí.

Spotřebiče Miele a příslušenství k nim zakoupíte v Miele Experience Centrech v Praze a v Brně, online na shop.miele.cz nebo u autorizovaných partnerů Miele.

Další potřebné informace naleznete zde:

https://www.miele.cz/domacnost/chladnicky-s-mraznickou-1728.htm

Fotogalerie