Známé tváře vyrazily na cirkusovou show i do zákulisí

08.10.2017 \\ Magazín

Premiéru cirkusové show nejprofesionálnějšího českého cirkusu Sultan Berousek na pražském Hagiboru si nenechala ujít celá řada českých celebrit, kterým se dostalo i pozvání do zákulisí, kde se ukázalo, kdo je hrdina, a kdo se raději kouká zpovzdálí.

Všichni pozvaní se společně shodli, že setkání se zvířaty a akrobatická show byla největším zážitkem jak pro ně samotné, tak hlavně pro jejich děti. Syn Aleše Hámy navíc na chvíli uvěřil, že jeho tatínek v cirkusu účinkoval. „Syn se mě ptal, jak je to možné, že budeme moct jít do zákulisí, jestli mám v cirkusu Sultan Berousek nějaké známé. Tak jsem mu řekl, že samozřejmě ano, že jsem tady čtyři roky účinkoval,“ vtipkoval Háma. Ač v publiku působil nenápadně, neunikl pohledům ostatních diváků premiéry, kteří pravidelně sledují soutěž Tvoje tvář má známý hlas. Herec a moderátor byl nevíce ohromen vystoupením artistů v kole smrti ve dvanácti metrech bez zajištění. Toto vystoupení opravdu bralo dech.

Dorazilo i Trio Opera Divas ve složení Tereza Mátlová, Andrea Kalivodová a Pavlína Senić vzaly sebou své ratolesti.  Jako nejodvážnější se ukázala Andrea Kalivodová, která se neobávala přiblížit ke krokodýlovi a i se ho dotknout. To dámy Pavlína Senić a Tereza Mátlová přiblížení se k bájemi opředenému zvířeti zcela odmítly a nedovolily to ani svým dcerkám. „Já se budu klidně fotit s lamou, velbloudem, ale krokodýla po mě prosím nechtějte. Nechci riskovat, že se panu řediteli vysmekne,“ vysvětlovala Tereza Mátlová, která si zamilovala jednoho z přítomných oslíků. Po představení pak operní diva nemohla dceru téměř dostat domů, jak byla z představení nadšená. „Emilka je plná dojmů a já musím zkonstatovat, že Berousci z cirkusu Sultan Berousek opravdu umí,“ pochvalovala si Mátlová práci souboru.

Show, která trvala přes dvě hodiny, nadchla i známou cvičitelku Hanku Kynychovou, která dorazila s dvojčaty a manželem. Obdivovala všechny artisty, jak umí pracovat se svým tělem, i to, jak musí mít zpevněné hluboké vnitřní svaly. Evidentně nezapřela svoji profesi. A i přesto, že má fóbii z plazů, přemohla se a statečně pózovala s krokodýlem. To Vendula Křížová, která dorazila s dětmi, se ke krokodýlovi s nadšením a bez okolků ihned vrhla. „Ten je tak roztomilý, že bych mu nejradši dala pusu,“ rozplývala se herečka a s krokodýlem ochotně pózovala i se svými děti. Představení si pak užívali s úsměvem na rtech.

Na cirkusové slavnostní show dorazila také operní a muzikálová zpěvačka Michaela Gemrotová se sestrou a jejími dětmi, ale i herečka Denisa Pfauserová s rodinou nebo Petr Jákl starší s vnoučaty.

Fotogalerie