Oblíbené blokové podpatky se vrací

06.06.2021 \\ Fashion

Módní trendy jsou vysoce proměnlivá záležitost. Jedny odcházejí, jiné se vrací zpět a některých se vůbec nechceme vzdát. A to je také případ oblíbených blokových podpatků. Propadli jste vášni k nim i vy? Pak se už nyní můžete těšit na nové kolekce Deichmann.

První velký boom zažily sandály na blokových podpatcích v 60. a 70. letech minulého století a v oblibě zůstaly až dodnes. A není se čemu divit. Nejenže jsou stylové a nadčasové, ale také nesmírně pohodlné. Přemýšlíte nad tím, že byste si na léto pořídili alespoň jeden nový model? Vyberte si z novinek z kolekce Deichmann!

V letní kolekci Deichmann najdete obuv podle nejnovějších trendů. Vsaďte letošní sezónu na maximální komfort a pořiďte si atraktivní sandálky na širokém blokovém podpatku. Ať preferujete jednoduchost a minimalismus, nebo poutavý extravagantní design, přijdete si na své.

Prim letos hrají nejen neutrální a pastelové barvy, ale také syté či metalické odstíny. Poutáte ráda pozornost obuví? Vykročte do ulic v nepřehlédnutelných sandálech s módním batikovaným nebo zvířecím vzorem.