Vyhraj lahodný balíček koktejlů Chia Shake

30.01.2021 \\ Produkty

Zapomeňte na to, že zdravé nemůže být dobré nebo, že dieta nemůže chutnat. Ochutnejte koktejly Chia Shake a lahodné sladké chuti, která vám navíc dodá energii a pomůže s hubnutím naprosto propadnete.

Jak název napovídá, jednotlivé koktejly jsou založeny na obsahu superpotraviny – chia semínek. K tomu jsou doplněny o další prospěšné látky. Je to především vysoký obsah proteinů, ale i vláknina, vitamíny jako A, B, E, D, C, minerály jako vápník, hořčík, draslík, selen, zinek, železo nebo jód a pochopitelně lahodné příchutě například pistácií, banánu, vanilky, capuccina, čokolády nebo jahod a malin. Vše je navíc bez přidaného cukru, maximálně slazeno stévii a bez lepku.

Koktejly jsou vhodné, jak na snídaně nebo i svačinky, ale také jako sladká tečka po obědu a večeři, tak například i před nebo po sportu nebo i jako výbava na dovolené a výlety. Navíc zvládnou skvěle zasytit, zahnat chuť na sladké a člověk nemá potřebu se takzvaně dojídat.

V balíčku naleznete 2 koktejly Chia Shake s příchutí čokoláda a banán, ke kterým získáte i 1x smart shaker pro snadnou a rychlou přípravu. Jednotlivá balení produktů navíc vystačí na 15 porcí, takže o měsíční porci jídel máte postaráno.

Koktejly zároveň skvěle slouží i pro udržení štíhlé linie, kdy je můžete konzumovat samostatně jako plnohodnotné jídlo, ale i jako náhradu klasické večeře nebo místo pravidelného dezertu či s nimi odstartovat den.

Otázka:

Jakou slanou příchuť nalezneme mimo jiné v produktech Chia Shake?

  1. a) Brokolicovou
  2. b) Chřestovou
  3. c)  Zeleninovou

Rozklikni a odpověz, nejpozději však do 7.2. 2021. 

www.chiashake.cz