Tušíte, jak sbalit krásnou floristku? Třeba na pořádný steak!

08.05.2021 \\ Magazín

Pracovat s květinami může být pro celou řadu žen splněný sen. Celý den mezi voňavými pugéty, to je zkrátka něco úžasného. Vyprávět o tom může i osmadvacetiletá Hanka, která je floristkou u firmy Florea.cz a květinám doslova propadla.

Zhruba před čtyřmi lety se společnost Florea pro ni stala místem velké inspirace. V té době však ještě netušila, že se jí květiny už brzo stanou velkou láskou. „Většinu věcí jsem se naučila sama. Zkrátka mě to chytlo,“ usmívá se maminka šestileté holčičky.  Hanka vystudovala gymnázium ve Stříbře, kde se s květinami opravdu moc nepracovalo, má však ráda výzvy a baví ji se neustále zlepšovat a k tomu přidává jako bonus spokojený úsměv.

Jak to je ale vlastně s muži, když je žena s květinami denně? Mohou jí vůbec ještě sbalit třeba na pár růžiček? „Je fakt, že v tomto ohledu to mají těžké. Na druhou stranu mě nebalí na květiny, ale na dobré jídlo. Největší úspěch u mě sklízí hovězí steak,“ dává takový drobný tip sympatická blondýnka. Sama také moc ráda vaří a peče. Když má volno, tak cestuje a jak sama říká, ráda navštěvuje krásná místa. A čas si samozřejmě najde na přátele a kamarády. A co je jejím největším úspěchem v životě? „Moje krásná dcera a práce, pro kterou žiji.“ 

Fotogalerie