Tipy, jak nechat slunce, aby se stalo přítelem pokožky

03.05.2021 \\ Zdraví

Jarní a letní sluneční paprsky mají zázračnou sílu, dodávají nám energii, která nám po zimě tolik chybí. S jarními měsíci přichází období, kdy se prodlužuje den a my můžeme nastavit tvář a pokožku sluníčku, načerpat vitamin D a doplnit zásoby pozitivní energie. Sluníčko má blahodárný vliv na naši psychickou stránku, aby působilo stejně i na naši stránku fyzickou, neměli bychom zapomínat na opalovací kosmetiku. Tu bychom měli mít po ruce, ať už se chystáme na výlet, k rybníku nebo třeba na práci na zahradě.

A jakou opalovací péči zvolit?

S létem je neodmyslitelně spojena tradiční značka opalovací kosmetiky ASTRID SUN, která přináší produkty pro celou rodinu. Stačí si jen vybrat vhodný mix produktů pro všechny členy vaší domácnosti a užívat si blížící se společné letní aktivity bez starostí. Pokožku můžete chránit před sluníčkem mléky, neviditelnými spreji, krémy nebo oleji na opalování. Celá řada je samozřejmě doplněna i péčí po opalování, která pokožku zklidní a pomůže prodloužit efekt opálení.

Sluníčko vám nesvědčí? Vyzkoušejte samoopalovací péči. Pokud chcete mít opálenou pokožku, ale nechcete ji vystavovat slunečním paprskům, nebo na to nemáte čas, jsou řešením samoopalovací přípravky. Značka Astrid je číslo 1 v kategorii samoopalování v České republice a v její nabídce najdete jak samoopalovací mléko, tak samoopalovací sprej či pěnu. Díky těmto výrobkům si můžete dopřát zlatavě-bronzovou pokožku po celý rok.

S ASTRID SUN chráníte svou pokožku i životní prostředí…

Pokožce neškodí jen UV záření. Kromě UVA a UVB záření pokožku poškozuje také infračervené záření, a dokonce i viditelné světlo.

Víte, co způsobují jednotlivé typy záření?

UVA záření způsobuje předčasné stárnutí pokožky, tvorbu vrásek
a linek, pigmentaci a nejednotný odstín pleti. Podílí se na poškozování DNA a snižuje imunitu, způsobuje také úbytek kolagenu v pokožce. Pokud si spálíte pokožku, na vině je UVB záření, které také poškozuje DNA i ochrannou bariéru pokožky. Způsobuje záněty, dehydrataci a podílí se na tvorbě hlubokých vrásek. Infračervené záření přináší pocit tepla, způsobuje oxidativní stres poškozující buňky a má vliv i na úbytek kolagenu a poškozování DNA. Viditelné světlo způsobuje hyperpigmentaci, nejednotný odstín pokožky, ztrátu jejího jasu a oxidativní stres, který poškozuje buňky.

Přípravky na opalování ASTRID SUN s inovativní sluneční technologií (UVA/UVB/IR/VL) spolehlivě ochrání pokožku před škodlivými vlivy UVA a UVB záření, infračerveného záření i viditelného světla. Jejich pokročilá složení s moderními kosmetickými ingrediencemi respektují trend udržitelného rozvoje a jsou šetrná k naší pokožce i životnímu prostředí včetně moří a oceánů.

Novinky ve sluneční péči ASTRID SUN 2021

ŘADA NA OPALOVÁNÍ Sensitive OF 50+

  • okamžitá ochrana pro citlivou pokožku
  • klinicky testováno, minimalizuje riziko alergických reakcí
  • bez parfemace
  • s bio konopným olejem

Řada ASTRID SUN Sensitive OF 50+ pro citlivou pokožku s inovativní sluneční technologií (UVA/UVB/IR/VL) okamžitě poskytuje pokožce velmi vysokou širokospektrální fotostabilní ochranu před škodlivými vlivy UV a infračerveného záření a viditelného světla. Speciálně vyvinuté složení poskytuje bezpečnou ochranu před sluncem i velmi citlivé pokožce. Složení obohacené o bio konopný olej z trvale udržitelných zdrojů se silnými zklidňujícími účinky pomáhá zklidňovat a hydratovat pokožku během opalování.

Nezanechává bílý film. Vysoce voděodolné. Vhodné pro vegany.

Součástí řady ASTRID SUN Sensitive OF 50+ pro citlivou pokožku je:

ASTRID SUN Mléko na opalování pro citlivou pokožku OF 50+

Cena: 259,90 Kč/150 ml

ASTRID SUN Mléko na opalování ve spreji pro citlivou pokožku OF 50+

Cena: 259,90 Kč/150 ml

ASTRID SUN Dětské mléko na opalování ve spreji pro citlivou pokožku OF 50+

  • testováno pod dohledem pediatrů
  • oftalmologicky testováno

Cena: 259,90 Kč/150 ml

ASTRID SUN Pleťový krém na opalování pro citlivou pokožku OF 50+

  • nemastná textura
  • oftalmologicky testováno

Cena: 169,90 Kč/50 ml

Jemný dětský krém na opalování of 50+ (100% minerální filtr)

  • okamžitá ochrana pokožky díky přírodnímu minerálnímu filtru
  • pro citlivou pokožku i nejmenších dětí (6+ měsíců)
  • klinicky testováno, minimalizuje riziko alergických reakcí a fotoalergie
  • bez parfemace

ASTRID SUN Jemný dětský krém na opalování OF 30 (100% minerální filtr) s inovativní sluneční technologií (UVA/UVB/IR/VL) okamžitě poskytuje pokožce širokospektrální fotostabilní ochranu před škodlivými vlivy UV záření, díky 100 % minerálnímu filtru oxidu zinečnatému, a ochranu před infračerveným zářením a viditelným světlem. Ultra jemné složení bylo vyvinuto tak, aby se minimalizovalo riziko alergických reakcí a fotoalergie. Lehká textura pro snadnou aplikaci, zabraňující vzniku bílého filmu.

Vysoce voděodolný.  Na obličej i tělo. 82 % ingrediencí přírodního původu.

Cena: 219,90 Kč/100 ml

NEVIDITELNÝ SUCHÝ SPREJ NA OPALOVÁNÍ Coconut Love OF 30 / OF 50

  • letní zážitek s vůní kokosu
  • okamžitý chladivý efekt až -2 °C
  • jedinečný suchý efekt

ASTRID SUN Neviditelný suchý sprej na opalování      OF 30 / OF 50 s inovativní sluneční technologií (UVA/UVB/IR/VL) poskytuje pokožce širokospektrální fotostabilní ochranu před škodlivými vlivy UV a infračerveného záření a viditelného světla. Složení obohacené o kokosový olej podporuje hydrataci pokožky a poskytuje jí okamžitý chladivý efekt až -2 °C. Zanechává pokožku super suchou na dotek a provoněnou exotickou kokosovou vůní

  • nelepivé složení
  • vysoce voděodolný
  • odolný proti písku. 360° sprejový mechanismus
  • kokosový olej ze 100 % udržitelných zdrojů
  • vhodné pro vegany

Cena:                                                                                                            ASTRID SUN Neviditelný suchý sprej na opalování OF 30: 219,90 Kč/150 ml    ASTRID SUN Neviditelný suchý sprej na opalování OF 50: 249,90 Kč/150 ml

Prémiová sluneční řada ASTRID SUN Aqua Satin odrážející top trend ultralehkých hydratačních osvěžujících textur

Hydratační mléko na opalování Aqua Satin OF 30 / OF 50

  • ochrana před předčasným stárnutím
  • intenzivní hydratace a saténová jemnost
  • s kyselinou hyaluronovou

Cena:                                                                                                                  ASTRID SUN AQUA SATIN Hydratační mléko na opalování OF 30: 249,00 Kč/200 ml    ASTRID SUN AQUA SATIN Hydratační mléko na opalování OF 50: 289,00 Kč/200 ml

HYDRATAČNÍ MLÉKO PO OPALOVÁNÍ Aqua Satin

  • okamžitý chladivý efekt -2,4 °C
  • prodlužuje efekt opálení
  • s kyselinou hyaluronovou

Cena: 169,00 Kč/200 ml