Božkov přichází s další novinku – vaječný likér s pistáciovou příchutí

23.03.2021 \\ Produkty

Pěknou řádku desetiletí je Božkov nejprodávanější značkou na českém trhu, a navíc není skoupý na novinky. Nyní uvádí na trh jarní vaječný likérů – Božkov Vaječný Pistácie. Reaguje tak na rostoucí oblibu vaječných likérů a jejich příchutí v Česku.

Božkov Vaječný Pistácie přichází před Velikonocemi, které jsou jednou z hlavních „sezon“ vaječných likérů. Zaujme jemnou krémovou konzistencí, lahodnou a sladkou chutí a vůní s tóny pistáciových oříšků. Jemně zelená barva symbolizuje příchod jara a Velikonoc.

Božkov Vaječný Pistácie je charakteristický pečlivě vybranými surovinami, které jsou použity při jeho zpracování, a dodržením tradičních řemeslných postupů. Božkov likéry jsou dlouhodobě nejoblíbenější na českém trhu a pravidelně se umísťují na předních příčkách ve spotřebitelských i odborných nezávislých testech. Božkov Vaječný pistácie si vychutnáte samotný, nebo s vaší oblíbenou zmrzlinou. Skvěle se hodí také při přípravě sladkých dobrot, moučníků nebo dezertů.

Božkov Vaječný Pistácie

Vaječný likér s příchutí pistácií vyniká svoji lahodnou a dokonale vyváženou chutí oblíbené pistácie. Jemně nazelenalá barva symbolizuje jarní atmosféru a Velikonoce.

Objem: 0,5 l

Obsah alkoholu: 15 %

Doporučená cena: 129,90 Kč

Fotogalerie