Ollie Roučková se připravuje na svůj třetí Dakar

19.03.2021 \\ Magazín

Nejúspěšnější česká rally závodnice Olga Ollie Roučková se svým týmem mapuje náročnou celoroční cestu na Dakar. Zajímavosti i běžné starosti zaznamenává a pro své příznivce založila Youtube kanál CZexxx Dakar team, který našlapaný zážitky i informacemi. „Pojďte s námi prožít adrenalinovou cestu v našem video deníku,“ vyzývá Ollie své příznivce.

Nekompromisní Rally Dakar 2022 už volá, a jednotliví závodnicí dělají maximum pro to, aby mohli odstartovat a věřte, že to není snadná cesta, a ne každý se může postavit na start. „V našem seriálu uvidíte přípravu od čtyřkolky až po auta a doprovodky. Přípravy na Rally Dakar 2022 v Saúdské Arábii jsou v plném proudu a my vám nabízíme videopohled pod pokličku,“ slibuje Ollie.

Video deník 1. díl: Navigátora sem si vyhrabala z bahna


Saudská Arábie píše nový příběh

Saudská Arábie začala psát nový příběh, dlouho před tím, než se závodníci ocitnou na startovní čáře. Cesta na Dakar 2022 je pro mnoho lidí naprosto nepředstavitelná. „Pokud neusedneš za volant nebo řídítka sám, asi to nikdy zcela přesně nepochopíš, ale minimálně se do této atmosféry můžeš vžít přes naše záběry,“ říká Olga Roučková.