Skvělá péče o pleť s projevy akné

18.03.2021 \\ Krása

Akné patří mezi zánětlivá kožní onemocnění, která trápí nejen teenagery, ale i dospělé. Dává o sobě vědět tvorbou typických červených zanícených pupínků, ale i černých teček, komedonů a dalších nevzhledných projevů, které se negativně podepisují na stavu naší kůže i psychiky. Příčinou problémů je ucpání vývodů mazových žláz. V těch se rychle množí bakterie, na jejichž přítomnost pak tělo reaguje zánětlivým procesem. Dále je zde nový fenomén s názvem maskné, který souvisí s nošením roušek. I to totiž může způsobit podráždění pleti a tvorbu pupínků a dalších nedokonalostí na pleti Zbavit se těchto problémů znamená v první řadě poskytnout pleti správnou péči, která zabrání šíření bakterií a zklidní zánět.

Řešením je sprej na akné SILVER FOR SKIN ADVANCED. Jde o sprej s obsahem nanočástic stříbra, který zmírňuje akné, potlačuje zánětlivé procesy a zarudnutí, působí jako přírodní antibiotikum.

Proč právě stříbro?

Stříbro patří mezi kovy, které mohou léčit a harmonizovat stav těla i mysli. Je považováno za jedno z nejsilnějších přírodních antibiotik. Dokáže likvidovat jednobuněčné bakterie, houby a plísně a díky tomu se využívá k léčbě řady nemocí. Skvělé účinky má především v léčbě akné, neboť ničí bakterie na pokožce, čímž předchází vzniku akné. Účinnost nanostříbra byla prokázána v mnoha studiích.

Sprej na akné SILVER FOR SKIN ADVANCED je díky svému složení tím nejlepším řešením pro aknózní, podrážděnou a citlivou pleť. Blahodárně působí také i na pleť podrážděnou nošením roušky, která má projevy maskné. Jedná se o přírodní prostředek, který chrání, zklidňuje pleť a navrací jí krásný zdravý vzhled.

Jaké má SILVER FOR SKIN ADVANCED účinky?           

  • má přírodní antibakteriální a protizánětlivý efekt
  • aktivně působí proti množení bakterií, které jsou příčinou vzniku akné a maskné
  • napomáhá přirozenému procesu čištění pleti
  • snižuje produkci mazu v pleti
  • urychluje hojení bolavých koutků
  • hydratuje přesušenou pleť
  • rychle regeneruje pleť
  • zklidňuje nepříjemné podráždění pleti vlivem roušky
  • ničí bakterie a plísně, které se tvoří pod rouškou

Použití
Sprej na akné SILVER FOR SKIN ADVANCED je vhodný ke každodenní péči o pleť. Aplikuje se na vyčištěnou pleť ráno a večer vždy před použitím krému. Na pleť podrážděnou nošením roušky jej můžete použít i kdykoli během dne. Sprej má praktické balení, které se vejde do každé kabelky. Lze s ním ošetřit nejen pleť obličeje, ale také i roušku. A pokud nechcete dýchat vlastní bakterie z roušek, ideálním řešením je právě sprej SILVER FOR SKIN ADVANCED. Roušku lehce postříkáte, necháte zaschnout a můžete vyrazit.

Složení přípravku
Sprej SILVER FOR SKIN ADVANCED je vodný roztok nanočástic stříbra (Ag) v certifikované kvalitě 99,99 %, rozptýlené v čištěné vodě (H2O) AquaPurificata. NEPOUŽÍVEJTE při přecitlivělosti na stříbro.

Sprej SILVER FOR SKIN ADVANCED k dostání na e-shopu www.salon-korunka.cz za 675 Kč. Balení vydrží cca na 3 měsíce. Při použití 2x denně Vás akné péče bude stát 2,68 Kč/den.

Fotogalerie