Digitální měnu si můžete uložit do jedinečné digitální peněženky

12.03.2021 \\ Byznys

Microsoft for Startups se rozhodl podpořit společnost Platon Finance navýšením rozpočtu na další vývoj unikátního projektu v oboru digitálních měn a blockchainu. Společnost vyvinula pojištěnou digitální peněženku pro různé kryptoměny pro MS Windows na platformě Microsoft Azure. Skvělou zprávou je, že úspěšná spolupráce pokračuje prostřednictvím navýšení rozpočtu z iniciativy Microsoft for Startups.

Daniel Tanner, CEO společnosti Platon Finance, k prohloubení spolupráce se společností Microsoft rekl: „Jsme velmi rádi, že Microsoft for Startups se rozhodl nám poskytnout další prostředky na vývoj našeho unikátního projektu. Je to pro nás potvrzení toho, že vývoj se ubírá správnou cestou a také velké ocenění práce celého našeho týmu. Spolupráce s výrobcem nejčastěji používaného operačního systému umožní oslovit co nejširší veřejnost, což je v souladu s vizí naší společnosti, umožnit používání digitální měny všem lidem.

Platon Finance nabízí jedinečnou digitální peněženku, která obsahuje pojištění, které pomáhá zabezpečit renomovaná mezinárodní poradenská společnost Anderson na londýnském trhu, zatímco veškerá data jsou zabezpečena společností Symantec. Digitální peněženka již kompletně splňuje požadavky KYC a AML a nabídne následující kryptoměny: BTC, ETH BCH, XLM, PLTC.

Platon Finance je středoevropský fintech startup, který pracuje na své hlavní myšlence zavádění digitálních měn pro firmy a širokou veřejnost tím, že poskytuje uživatelsky přívětivá zabezpečená řešení pro provoz B2B a B2C. Platon Finance tato řešení vyvinula na základě technologie blockchain s využitím digitálního tokenu PlatonCoin jako prostředku vstupu do světa digitálních měn.

PlatonCoin od Platon Finance je jednou z nové generace kryptoměn, která přidává další výhody a možnosti k původní myšlence kryptoměn. PlatonCoin umožňuje držitelům účastnit se celého ekosystému na základě maximálně snadného využití kryptoměny pro veřejnost a firmy.

Platforma Platon Life je vyvíjena s cílem vytvořit propojenou komunitu prostřednictvím B2B a B2C řešení, která spojí nejnovější technologie s tradičními hodnotami.