Kvalita, to je rozdíl mezi stylem a módou

21.09.2017 \\ Fashion

Bushman právě představuje novou kolekci a rozhodně se máte na co těšit. Na své si jako vždy přijdou milovníci kvalitních materiálů, přírody a pohodlí. I milovníci military stylu by měli zbystřit. Je stále v kurzu a Bushman v tom umí chodit.

Pokud rádi pobýváte v přírodě, tak jste si jistě značku Bushman oblíbili. Oblečení je totiž pohodlné a šetrné k přírodě. Právě tím Bushman zaplnil prázdnou díru na trhu a je na něm již dlouhých 20 let. Dnes je o značku Bushman velký zájem, protože dokáže silně oslovit i v zahraničí a to díky své filosofii. Velká část světových značek dělá kolekce, které se rychle obměňují a značky nemají zájem na tom, aby jejich zboží vydrželo léta. Naopak touží po tom, aby si zákazníci pořizovali nové a nové kousky. Filosofie značky Bushman je však jiná a i díky online prodeji se stává populárnější třeba v Německu a zemích Beneluxu.

Střihy i materiály jednotlivých výrobků se v průběhu času měnily. První kolekce byly z plachtoviny, stanoviny a dalších těžkých materiálů. Kdysi to zákazníci oceňovali, ale dnes už by po takovém zboží nesáhli. Stejně tak je posun znatelný i u střihů. Čistě praktické oblečení pro pobyt v přírodě zkrátka také podléhá trendům. Víc než pod vlivem módy se však mění kvůli požadavkům na pohodlí, funkčnost a jiným potřebám zákazníků. Jsou ale i kousky, které můžeme považovat přímo za kultovní. Prodávají se i 10 nebo 15 let a patří do takzvané Bushman Classic nebo Bushman Core Collection.            

V nové kolekci podzim/zima je rozhodně z čeho vybírat – a to jak pro pány, tak pro dámy. Značka udržuje svou kvalitu na stejné úrovni, a proto se můžeme obléct do oblečení, které je výhradně z bavlny, vlny, lnu, bambusu nebo kůže. Modely jsou stvořeny nejen pro pobyt v přírodě, ale i do kanceláře nebo procházku městem.

Fotogalerie