Expert na choulostivé podlahy je vysavač Compact C2 Parquet PowerLine od Miele

13.02.2021 \\ Design/Domov

Máte doma choulostivé podlahy? Pro Miele žádný problém. Nabízí nejrůznější modely vysavačů se speciálním vybavením, které splní vaše individuální očekávání. Pokud se během doby vaše nároky změní, můžete samozřejmě dokoupit originální příslušenství a přizpůsobit přístroj novým potřebám. 

Skutečným expertem na citlivé povrchy je podlahový vysavač Miele Compact C2 Parquet PowerLine SDRF4 s šetrným a flexibilním kartáčem na parkety Parquet Twister. Díky jedinečnému otočnému kloubu jej oceníte hlavně při manipulaci v rozích a výklencích.

Jen 6,5 kg vážící všeuměl v působivé petrolejové barvě je vybaven kvalitním motorem Power Efficiency se zlepšenou účinností nebo filtrem AirClean+, který zachytí i ty nejmenší částečky. Právě tento model vysavače Miele se v dTestu v hodnocení kvality umístil na 1. místě (dTest 8/2020).

Vysavač disponuje také praktickou a bezpečnou spojovací pojistkou, komfortním navíjením kabelu pouhým stisknutím tlačítka, hodnotným příslušenstvím nebo systémem Compact pro úsporu místa.

Více informací naleznete zde: www.miele.cz, FCB: @Miele.CZ