Co prozrazují snové symboly: Právník či advokát nabádá často k zamyšlení

11.02.2021 \\ Psychologie

Navštívil vás ve snech právník či advokát? Pak rozhodně stojí za zamyšlení se nad tím, co se v našem životě děje, jak žijeme... Měli bychom dát prostor věcem, kterým věnujeme jen malou pozornost. Vyjadřuje totiž často potíže, nepříjemnosti nebo přímo ztrátu. Jednání s právníkem či advokátem nám naznačuje, že budeme s někým bojovat. Hádáme-li se s ním, jde o velké potíže a problémy, které pro nás neskončí dobře – vyjadřuje většinou prohru, prohraný spor. Dáte-li se do hovoru s ním, který je příjemný a povzbuzující, dočkáte se s velkou pravděpodobností kariérního postupu či uznání, ale pozor, pokud jde o vážný rozhovor, nabádá nás jeho přítomnost k velké pozornosti a také varuje před důvěřivostí. Staneme-li se jím, můžeme vyřešit složitý či dlouhotrvající spor.

Advokát v taláru nezvyklé barvy vyjadřuje zatajené informace či zkreslené. V černém taláru je poslem informace, že již není šance na zlepšení situace, že musíme přijmout i to zlé, co život přináší.

Radíme-li se s právníkem, vyjadřuje to naše obavy, protože si uvědomujeme, že nás na cestě může čekat celá řada překážek. Hádáme-li se s ním, je možné, že se zamotáváme do vlastních lží, necháme se vést špatným hlasem či rádcem.

V každém případě musíme vždy přemýšlet nad tím, jak se chováme, a to v obecném slova smyslu.  Při jakémkoli setkání se s ním ve snu, právníkem i advokátem, platí pravidlo: Dvakrát měř, jednou řež.