Co prozrazují snové symboly: Bahno je výstrahou

02.01.2021 \\ Psychologie

Sny jsou odpovědí na otázky všedního dne, kterým bychom se měli snažit porozumět. Chceme-li vyhodnotit snový symbol, musíme se zamyslet i nad situacemi, které se odehrávají v rodině či v širším okolí. Díky snům si můžeme uvědomit své reálné postavení v rodině i ve společnosti. Obecně platí, že vysvětlení pro jednoho, nemusí znamenat totéž pro druhého a stejně tak, co jasně vyjadřuje pro ženu, nemusí totéž znamenat pro muže. Věřte, pochopení snového symbolu, který má vždy hlubší význam, nám může zjednodušit život, dostat se blíže k sobě sama.

Bahno vždy vyjadřuje vášně, které námi mohou přímo cloumat. Jsou ba přímo upozorněním na riziko, že nad nimi můžeme ztratit kontrolu. Přesně podle toho, v jakém kontaktu s bahnem jsme, se dá usuzovat, jaké konkrétní emoce v našem nitru pracují.

  • Vidíme-li bahno před sebou, je to varovný symbol a upozorňuje na to, že se budeme potýkat s neseriózními lidmi.
  • Vstoupíme-li do bahna vědomě, je jisté, že nám neseriózní jednání poškodí pověst či ubere na vážnosti.
  • Jdeme-li bahnitou cestou, brodíme se jím, čeká nás náročná práce či úkol, který může být na hranici našich sil či zákona.
  • Vidíme-li bahno mimo cestu, kterou jdeme, jde spíše o štěstí.
  • Spadneme-li neočekávaně do něj, budeme možná bohatí, možná se odpíchneme ode dna, dostaneme se z finančních potíží, ale pokud do něj spadneme vinou jiné osoby, musíme spíše počít s tím, že nás čekají ztráty.
  • Zůstanou-li na botách či nohách velké nánosy bahna, že se nám i stěží jde, nepůjdou hladce naplnit naše sny, od některých budeme dokonce muset odstoupit.
  • Uvízneme-li v bahně. Musíme počítat s velkými starostmi, úředními průtahy a řadou nedorozumění.

-lž-