Tipy: Dopřejte své pleti pocit luxusu

27.12.2020 \\ Krása

Po celém roce práce a mnoha starostí je jednoduché zapomenout na to, co potřebujeme my. Zkuste se naopak patřičně odměnit a věnovat své pokožce to nejlepší.

Kolik času věnujete opravdu „důkladné“ péči? Pokud se celý rok poctivě odličujete, jistě děláte kroky správným směrem, ale cesta ke zdravé pleti vede i přes další části péče o pokožku, které doporučujeme zařadit do své denní „rutiny krásy“. Aby byla pleť opravdu projasněná, je potřeba jí dodat kvalitní látky obsažené v kosmetických produktech, které jí v tom pomohou. Ovšem žádné obavy, taková péče je časově nenáročná a se správnou kombinací produktů podle jejich složení máte rychle vystaráno!

Denní krém bioten Hyaluronic GOLD

Začněte svůj den sebevědomě! Vaši pokožku perfektně připraví denní krém s 85 % ingrediencí přírodního původu z nové řady Hyaluronic Gold. Krém vás bude chránit svým unikátním složením skládajícím se z Hyaluronic Booster a Zlatých proteinů. Krém v sobě tak skrývá 30 milionů mikroperel unikátní ingredience, v níž jsou spojeny ingredience pro vyplnění vrásek. Obsažené rostlinné polypeptidy podporují vstřebávání kyseliny hyaluronové její účinek proti stárnutí, redukují pigmentové skvrny a vyrovnávají tón pleti pro zářivý a omlazený vzhled. Denní krém je navíc obohacený o OF10 a ochranu proti infračervenému záření a účinkům viditelného světla.

Cena: 249,- Kč/ 50 ml

Krém na noc Astrid VITAMIN C

Noční krém ASTRID VITAMIN C, je obohacený o vitamin C, který zajišťuje omlazující ošetření pleti během spánku. Ráno je pak pokožka přirozeně prozářená a plná energie. Ve složení nechybí také vitamin B3. Ten pomáhá obnovovat povrch pleti, brání ztrátě vlhkosti a dehydrataci a pomáhá zlepšovat zářivost pleti. Můžete se tak těšit na přirozeně zářící vzhled pleti plný energie a s redukovanými vráskami.

Cena: 149, 90 Kč/ 50 ml

Tělový krém Vzácné oleje od Indulony

Opravdový pocit luxusu si vaše suchá pokožka užije díky vzácným olejům obsaženým v tělovém krému. Složení krému je obohaceno o unikátní kombinaci arganového, makadamového a mandlového oleje. Tyto vzácné oleje, bohaté na antioxidanty, vitaminy a další živiny, poskytují pokožce hloubkovou hydrataci a výživu. Bohatý krém se sametovou texturou zlepšuje pružnost pokožky a zanechává ji jemnou a omlazenou. Poskytuje až 48h hydrataci.

Cena: 129,90 Kč / 250 ml

Fotogalerie