Kdo je na vrcholu???

18.12.2020 \\ Krása

Kdo rozhoduje o tom, které produkty jsou ty TOP? Není to výrobce ani holky z marketingu, ale jedině klienti, kteří je stále znovu a znovu obsazují do hlavních rolích ve svých koupelnách. Tohle jsou největší miláčci roku 2020.

Instant Moisture® Shampoo

300 ml 485 Kč / 17,64 €

Hydratace. Je jí potřeba v zimě, když jsou vlasy namáhané mrazem i v létě, když je vysušuje slunce. Tento šampon dodá vlasům všechnu vláhu, kterou potřebují a zároveň nezatíží ani ten nejjemnější vlas. Není se čemu divit, že je číslem 1.

Super Strong® Shampoo

300 ml 525 Kč / 19,09 €
Péče, která dokáže vyspravit vlas zevnitř a napravit tak všechny podvody, kterých jste se dopustili. Již po prvním umytí ucítíte, že jsou vlasy pevnější a zamilujete si jejich novou texturu. Po tomto šampony jsou připraveny přijmout, a hlavně udržet si všechny živiny, které jim přináší kondicionér.
Extra-Body Boost

250 ml 619 Kč / 22,51 €

Pokud nemluvíme o plavkové sezoně, objem je věc, po které touží 90 % žen. A Extra-Body Boost objem prostě umí. Pěkně od kořínků. Stačí naaplikovat, vyfoukat a pak už jen pohazovat vysněnou hřívou. Navíc jako bonus chrání jemné a křehké vlasy.

Přiznejte se, zda ho máte v koupelně i vy!

V prodeji v kadeřnických salonech

www.paulmitchell.cz/salony

nebo na oficiálním e-shopu Paul Mitchell®

eshop.paulmitchell.cz

Fotogalerie