RETLUX udává směr letošním Vánocům.

09.12.2020 \\ Design/Domov

Trendy barvy, trendy materiály, trendy světla, to vše přináší RETLUX se svými novinkami.  Přichází nejkrásnější období letošního roku, Vánoce. Všichni se vracíme ke kořenům, k přírodě a ve vánoční výzdobě tomu není jinak. RETLUX přináší přes 50 novinek v přírodním designovém provedení, kde převládá jako materiál dřevo, ratan, a hlavně teplé žluté světlo.

RETLUX přináší do domovů klid, pohodu a teplo. Každý z nás se od prvního adventu těší, jak si vyzdobí dům či byt. Postupně přidáváme dekorace, které vrcholí rozsvícením vánočního stromku na Štědrý den. Dekorace doplňují design domova, jsou slavnostní a mohou být na jakémkoliv místě.

První prosincový den nás všechny pohltí VÁNOČNÍ, ADVENTNÍ KALENDÁŘ s 24 okénky ze dřeva. Vkusný, designový kousek dekorace je vybaven světly v teplých tónech ve 3D. Nepotřebujete k němu přívod elektřiny, proto může zdobit obývací či dětský pokoj na každém místě.

K prvnímu adventu můžete přidat ozdobu oken, či krbu. GIRLANDA, s přírodními šiškami a hvězdami ze dřeva, nasvítí příjemným světlem místo, které si sami vymyslíte. Velkou výhodou je, že k oknu nepovede žádná prodlužovací šňůra, jen vložíte baterie a svítíte. 

Oblíbenou dekorací jsou VÁNOČNÍ HVĚZDY, které září na dálku ve všech barvách jak dovnitř do bytu, tak do ulic a na zahrady. Retlux nabízí vánoční hvězdy podle barvy dekorace stromku, nebo domu. Vše je možné sladit, nabízí neutrální dřevěnou, bílou, ale také v barvě Vánoc červenou, zelenou a zlatou. Hvězdy jsou vyrobeny ze směsi papíru a bavlny v sametové úpravě.

Máte dostatek prostoru a chcete mít 60 cm vysokou dekoraci s efektem 3D vloček vedle sedací soupravy? Máte možnost si pořídit VÁNOČNÍ JEHLAN, který dodá slavnostní atmosféru svým bílým kovovým rámem. Je příjemnou kulisou na dlouhé večery, vyzařuje teplé světlo a příjemné nasvícení místnosti.  Je majestátností ze všech stran.

A je tady Štědrý den, máme vyzdobený celý dům a byt, nastal čas poslouchat a zpívat koledy. K atmosféře Vánoc už nám chybí jen kulisa hudby a kometa. MUZIKANTI z přírodního materiálu dokreslí atmosféru posledního adventu a rozzáří všechny dětské oči.

 Partnerem letošních Vánoc je RETLUX. Výrobky jsou jednoduché, designové, s teplými světly, a hlavně z přírodního materiálu. Letošní rok představujeme až padesát novinek. Každý zákazník si vybere ať již ze světel, z hvězd, betlémů, vánočních dekorací a zajímavými výrobky, které se nabízejí být součástí každého bytu.

Fotogalerie